İLÇE YOLLARI YATAY VE DÜŞEY İŞARETLEMELERLE DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
Yaşam, 10 Kasım 2020 03:24Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından asfaltlama, yol bakım ve onarım, yol genişletme çalışmalarının yapılması sonrasında, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yenilenen yolların, yol çizgilerinin yapımı da gerçekleştiriliyor.

Hekimhan ilçesinde Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın yaptığı çalışmaların tamamlandığı bölgelerde, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Hekimhan Turgut Özal Mahallesi’nde yenilenen yolların yol çizgileri yapıldı.Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yoğun olarak çalışmaların yapıldığı bölgelerden olan Hekimhan İlçesi’nde tamamlanan bölgelerdeki çalışmaların ardından Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı çalışmaların tamamlandığı yerlerde düşey ve yatay yol çizgi çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Hekimhan İlçesi Turgut Özal Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı Trafik Şube Müdürü Hasan Şişman, asfaltlanan yollarda yatay ve düşey işaretlemeler yapıldığını söyledi. Şişman, “Büyükşehir sınırları dâhilinde olan yolların asfaltlanması ile birlikte hedeflenen doğrultuda asfaltlanan yolların yatay ve düşey işaretlenmelerini yapıyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Hizmetleri Dairesi BaşkanlığıncaHekimhan ilçemizde asfalt çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde 52 km yatay ve düşey yol çizgilerini tamamladık. Vatandaşlarımızın daha düzgün ve sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlaması için çalışmalarımız devam etmektedir’ dedi.
Hekimhan İlçesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan ise, “Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, Hekimhan İlçesinde yapılan çalışmalarla ilgili Selahattin Gürkan Başkanımıza teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi, Hekimhan İlçesinde yol, kanalizasyon, su gibi çalışmaları gerçekleştirdi. Hekimhan İlçesini daha yaşanabilir bir hale getirdiği için başta Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan olmak üzere saha da çalışan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ diye konuştu.Turgut Özal Mahallesi’ne yapılan çalışmalardan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı İlhami Parmaksız, ilçe halkı ve mahalle sakinleri olarak yapılan hizmetlerin kendilerini memnun ettiğini belirtti.
Yaşam, 10 Kasım 2020 03:24
Yorumlar (0)

Altun: Malatya Stadı SOS Veriyor

Ağbaba: Cumhurbaşkanını Her Hafta Bekliyoruz

Yeşilyurtspor'un Kupadaki Rakibi Belli Oldu

Yeşilyurtspor Emin Adımlarla Geliyor

Bakır: Okul Kıyafetleri İstenilen Yerden Alınabilir

Don Ödemesi Belli oldu: Dekara 5.500 TL.

Malatya'da yapımı tamamlanan 12 okul Açıldı

Arapgir Festivali Güreş Müsabakalarıyla Sona Erdi

Doğanşehir'deki Taş Ocaklarına Köylüler Tepki Gösterdi

Malatya'da 150 bin Öğrenci Eğitime Başladı

Arapgir'de Mor Reyhan Hasadı Başladı

FİLENİN SULTANLARI DÜNYA İKİNCİSİ!

Yalçınkaya: Bizi yıpratmaya çalışanlar asla başaramayacak

Yeşilyurtspor'da Deplasman Coşkusu

Yeşilyurtspor, Nevşehir'den Galibiyetle Dönüyor: 1-3

Yeni Malatyaspor: 1 - Gebze Spor Kulübü: 4

BASKETBOLDA ÇEYREK FİNALDEYİZ

VOLEYBOLDA FİNALDEYİZ! TÜRKİYE: 3 JAPONYA: 1

Yamadağı Kayak Merkezi Kaderine Terk Edildi

Malatya'da 3.8 Milyar Don Zararı Ödenecek

Malatya'da Yavuz Bingöl Konseri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Hak Sahibinden 2'si Yeni Yuvasına Kavuştu

Yeni Malatyaspor-Gebzespor ile Pazar Günü Karşılaşıyor

Yeşilyurtspor, Suvermez maçıyla Sahaya İniyor

Evlerini Teslim Alan Depremzedeler Memnun

BATTALGAZİ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Sadıkoğlu’ndan 6. Bölge Teşvikleri ve Destek Çağrısı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Zabıta Ekiplerinden Okul Öncesi Kırtasiye Denetimi!

Sayın Cumhurbaşkanım; Malatya Raylı Sistemleri Hayal Ediyor

Yıl 1928... Malatya Orta Mektebi

Darende de Festivale Destek Olanlara Plaket Verildi

GastroAntep Festivali için geri sayım başladı

Göbekli Tepeyi Bulan Adam

GÜRCİSTAN: 2 TÜRKİYE: 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan 300. Bininci Konut Kurasını Malatya'da Çekecek

Kayısı İhracatı da Geliri de Düştü

SULTANLAR YARI FİNALDE... TÜRKİYE: 3 ABD: 1

İş Bankası Malatya da 80 Adet Lojman Yapıyor
