Yeni Malatyaspor ile İnönü Üniversitesi işbirliği protokolü imzaladı
Spor, 06 Kasım 2020 07:34Yeni Malatyaspor ile İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi arasından işbirliği protokolü imzalandı.

Yeni Malatyaspor tarafından dün açıklanan "dev projesinin" detayları bugün belli oldu. Yeni Malatyaspor ile İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi arasından işbirliği protokolü imzalandı. İmza törenine İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlileri ile Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile yönetim katıldı.
"AMAÇ KARŞILIKLI FAYDA SAĞLAMAK"
Projeyle ilgili açıklamada bulunan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay: "Bugün Spor Bilimleri Fakültemizin öncülüğünde Yeni Malatyaspor ile bir protokol imzalamak için Adil Başkan ve yönetimini misafir ediyoruz. Hedefimiz Spor Bilimleri Fakültemiz, Cemal Gündoğdu Dekanımız ve tüm oradaki hocalarımız, oradaki bilgi birikimimiz, oradaki laboratuar altyapımız, oradaki öğrencilerimiz ve tüm ekibimizle, Yeni Malatyasporumuzun gücünü birleştirmek, yan yana getirmek, işbirliği yapmak. Bir adım öteye işbirliğimizi taşımak. Üniversitemizin bu bilgi birikimini Yeni Malatyasporumuza yansıtmak, aktarmak. Yeni Malatyaspor'un gücünden ve bilgi birikiminden de öğrencilerimizin yararlanmasını sağlamak. Karşılıklı birbirimize fayda sağlamak. Bu amaçla protokol imzalayacağız." dedi.
"YMS, MALATYA'NIN MARKA DDEĞERİ"
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise: "Bu projenin hem Üniversitemize hem de Yeni Malatyaspor'umuza hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Rektörümüze , Sayın Dekanımıza, Üniversite yönetimimize herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Yeni Malatyaspor, Malatya'nın marka değeri. Üniversiteyle işbirliği yapması ve bu işbirliğiyle faydalı şeyler olacağını biliyoruz. Her anlamda da işbirliğimiz devam ediyordu. İyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum " ifadelerini kullandı.
Haber:Onay Ozan-SÖZ Gazetesi
Spor, 06 Kasım 2020 07:34
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık

Başkan Er: 15 Temmuz Şanlı Bir Direnişin Adıdır

Darende Yıkılhan’da Binlerce Kişi Halaylarla Buluştu

Samanköy Konteyner Kent'te Cinayet

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

17. Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın'la Sözleşme İmzaladı

TGS, Malatya’da gazetecilere haklarını anlattı!

TSYD'nin Ağabeyi Kerim Hoşfikirer'i Kaybettik

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı
