Hasan Ayaydına Kaybolan Cüzdanını Teslim Ettik
Yaşam, 30 Ekim 2020 03:33Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürlüğü ekipleri, Koyunoğlu mahallesinde kurulan pazar alanında yaptıkları denetimlerde, içerisinde kimlik kartı, kredi kart ve paranın olduğu cüzdanı, sahibi Hasan Ayaydına teslim etti.
ZABITA EKİPLERİ, YÜREKLERE DOKUNAN GÜZEL BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ
Vatandaşların huzuru için görev başında olan Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürlüğü ekipleri, örnek davranışıyla kalplere dokundu.
HASAN AYAYDIN’A CÜZDANI TESLİM EDİLDİ
Her hafta Perşembe günleri Koyunoğlu mahallesinde kurulan pazar alanında devriye görevinde bulunan Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetlemeler sırasında yerde cüzdan buldu. Cüzdanı kontrol eden ekipler, içerisinde bir miktar para, kredi kartları ve kimlik olan cüzdanın sahibi Hasan Ayaydın’a iletişim bilgileri üzerinden ulaştı.
Yeşilyurt Belediyesine davet edilen Hasan Ayaydın, Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürü Emin Gölgeli’den cüzdanını teslim aldı.
“BULUP GETİRENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN”
Zabıta Müdürlüğü ekiplerine gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkürlerini sunan Hasan Ayaydın, “Kaybettiğim cüzdanımı bulmak için çok çaba sarf ettim, her yere baktım ancak bulamadım. Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürlüğü ekiplerinin cüzdanımı bulmasıyla rahatladım, kendilerinden Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
“CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİK, PERSONELLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Cüzdanı Hasan Ayaydın’a teslim eden Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürü Emin Gölgeli ise, “Zabıta Müdürlüğü personelimiz, Koyunoğlu mahallemizde kurulan Perşembe pazarındaki devriye görevi sırasında içerisinde kimlik kartı, kredi kart ve paranın olduğu bir cüzdan buldular. İletişim bilgileri üzerinden cüzdanın sahibi olan Hasan Ayaydın’a ulaştık. Hasan kardeşimiz cüzdanı iki gündür arıyormuş, çok mağdur olmuş, kendisini telefon kaydından bulduk, bugünde bir araya gelerek cüzdanını eksiksiz bir şekilde teslim ettik. Cüzdanı bulan personellerimize, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar adına çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için görevimizi aksatmadan sürdüreceğiz.” diye konuştu.
Yaşam, 30 Ekim 2020 03:33
Yorumlar (0)
Malatya'da 545 İşletme 173 Milyon TL KOSGEB Kredisi Alacak
Mehmet Arıkan: Kırılmalar (Brekaing) Sergisi
Arapgir de Bilim Şenliği Başladı
Deprem Çalıştayı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
SÜMER PARK'A VEFA KONAĞI YAPILIYOR
Yeşilyurt Asfaltlama Çalışmalarına Hız Verdi
Sadıkoğlu: Dördüncü geçici vergi dönemini yeniden getirmeyin
Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı Yenileniyor
AĞBABA: ÇOK SAYIDA MÜKELLEF HAK KAYBINA UĞRAYACAK
Babacan: Terörsüz Türkiye Sürecini Adım Adım İlerletiyoruz
Arguvan Belediyesi Cumhuriyet Konseri Düzenliyor
ÜCRETSİZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
CHP Malatya İl Yönetimi Görev Bölümü Yaptı
Hayvan Yetiştiricilerine 50 Ton Arpa Desteği!
Malatya'da 11. Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı Açılıyor
Cumhuriyetin Kuruluşunun 102. Yılı Kutlanacak
Malatya'da Yapılan Kırsal Konutların Sorunları Ele Alındı
Konak Düzdaşı Konutları Tamamlanıyor
Darende'deki Evini Müzeye Dönüştürdü
Darende Ağılbaşı Hizmete Kavuştu
Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı
Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu
Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'
'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI
Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu
Nemrut Dağında Kitap Okudular
Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği
Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı
Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?
Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı
CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI
Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı
'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’
Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek
Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor
ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI
LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI
Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi
Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi
