Sağlıklı Kentler Birliği Yeşilyurt'ta toplanacak
Sağlık, 22 Ekim 2020 19:00Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 2021 yılı Mayıs Ayında ki 35.Olağan Meclis Toplantısına ev sahipliği yapacağız. diye konuştu.
“Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin Toplantısına Ev Sahipliği Yapacağız”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 2021 yılı Mayıs Ayında ki 35.Olağan Meclis Toplantısına ev sahipliği yapacağız.” diye konuştu.
BAŞKAN ÇINAR VE BAŞKAN YARDIMCILARI İZMİR’DEKİ TOPLANTIYA KATILDI
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Özer ve Bekir Karakuş, Yeşilyurt Belediyesinin de üye olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin İzmir’de ki 34.Olağan Meclis Toplantısına katıldılar.
“35.MECLİS TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ”
Toplantının verimli ve güzel geçtiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 2021 yılı Mayıs Ayında ki 35.Olağan Meclis Toplantısının Yeşilyurt’ta düzenleneceğinin müjdesini verdi.
“SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ YÖNETİM KURULUNU YEŞİLYURT’TA MİSAFİR EDECEĞİZ”
Toplantıdan çıkan sonuçların hâyırlı olmasını temenni eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt Belediyesi olarak üye olduğumuz Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin İzmir’de düzenlediği 34.Olağan Meclis Toplantısında yer almaktan, buraya gelen çok değerli Belediye Başkanlarımızla bir araya gelip istişare etmekten çok büyük onur duyduğumuzu öncelikle belirtmek isterim. Oldukça verimli ve güzel bir şekilde sonuçlanan toplantıda hem ülkemiz hem de Malatya’mız ve Yeşilyurt’umuzun geleceği noktasında neler yapmamız gerektiği konusunda çok değerli bilgiler edindik. Sağlıklı Kentler Birliğinin temel amacı; sağlıklı şehir kavramını yaymak, bu bilinci yerel yönetimlere ve topluma kazandırmak, üye belediyelere, belediyecilik, sağlık, planlama, çevre konut, ulaşım, eğitim, güvenlik ve benzeri konularda bilgi, belge ve mevzuat kaynaklarıyla destek sağlamakta ve eğitim faaliyetlerinde bulunmaktır. Kurulduğu günden beri toplum sağlığının daha kaliteli hale getirebilmesi, şehirlerin sağlıklı ve sürdürülebilir ilkeler doğrultusunda inşa edilme sürecine katkı sunan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğine üye bir yerel yönetim olarak, Yeşilyurt’umuzun her alanda sağlıklı ve planlı bir şekilde geleceğe hazırlanması noktasında güzel adımlar atmaktayız. Bilindiği üzere ‘Yeşilyurt Kentsel Tasarım’ ve ‘Lezzet Vadisi’ projemiz çatısı altında Kadim Çırmıhtı’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini gün yüzüne çıkarmak adına sürdürdüğümüz ‘Restorasyon ve Dönüşüm’ projelerimiz ile 44 Yıl Hatır Kahve Konağı, Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen ‘Tarihi ve Kültürel Miras Koruma Proje ve Uygulamaları Özendirme’ Yarışmasında Başarı Ödülüne layık görülmüştü. Tecrübe paylaşımları şeklinde geçen toplantı sonrasında, Mayıs ayında düzenlenecek 35. Olağan Meclis Toplantısının Yeşilyurt’ta düzenlenmesi noktasında sunduğumuz talebimiz Yönetim Kurulumuz tarafından uygun görüldü. 2021 yılı Mayıs ayında düzenlenecek 35.Olağan Meclis Toplantısına ev sahipliği yapacak olmanın şimdiden heyecanını yaşamaktayız.Sayın Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sağlıklı Kentler Birliği Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel lezzetleriyle Anadolu medeniyetini içerisinde barındıran güzel ilçemiz Yeşilyurt’umuzda misafir edeceğiz. Malatya’mızın ve Yeşilyurt’umuzun tanıtılmasına ciddi katkılar sunacak organizasyonun başarılı geçmesi adına elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Sağlık, 22 Ekim 2020 19:00
Yorumlar (0)
Yeni Malatyaspor: 0 1461 Trabzon FK: 4
TGK Sonuç Bildirgesi: BİK Teşvik Edici Olmalı
TGK: Gazetecilik Yasayla Güvence Altına Alınmalı
Ölmeztoprak’tan Bakan Yerlikaya’ya Malatya raporu
Yeşilyurtspor: 0 Kahramanmaraşspor: 2
Anadolu Basını Bolu'da Buluştu
Orduzu'da İntihar Eden Kadının Kimliği Belirlendi
Malatya'da 545 İşletme 173 Milyon TL KOSGEB Kredisi Alacak
Mehmet Arıkan: Kırılmalar (Brekaing) Sergisi
Arapgir de Bilim Şenliği Başladı
Deprem Çalıştayı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
SÜMER PARK'A VEFA KONAĞI YAPILIYOR
Yeşilyurt Asfaltlama Çalışmalarına Hız Verdi
Sadıkoğlu: Dördüncü geçici vergi dönemini yeniden getirmeyin
Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı Yenileniyor
AĞBABA: ÇOK SAYIDA MÜKELLEF HAK KAYBINA UĞRAYACAK
Babacan: Terörsüz Türkiye Sürecini Adım Adım İlerletiyoruz
Arguvan Belediyesi Cumhuriyet Konseri Düzenliyor
ÜCRETSİZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
CHP Malatya İl Yönetimi Görev Bölümü Yaptı
Hayvan Yetiştiricilerine 50 Ton Arpa Desteği!
Malatya'da 11. Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı Açılıyor
Cumhuriyetin Kuruluşunun 102. Yılı Kutlanacak
Malatya'da Yapılan Kırsal Konutların Sorunları Ele Alındı
Konak Düzdaşı Konutları Tamamlanıyor
Darende'deki Evini Müzeye Dönüştürdü
Darende Ağılbaşı Hizmete Kavuştu
Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı
Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu
Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'
'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI
Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu
Nemrut Dağında Kitap Okudular
Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği
Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı
Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?
Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı
CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI
Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı
