Ravcı: Tedbirimizi aldık, bu kez çok farklı olacak
Spor, 08 Ekim 2020 15:51Yeni Malatyaspor, transfer dönemini 17 futbolcu alarak kapattı. Kulübün sportif direktörü Ali Ravcı, transfer çalışmaları ve hedeflerini anlattı. Yeni sezondan ne bekliyorlar? Ali Ravcı canlı yayında yanıtladı.
                        
Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, yeni sezondaki beklentilerini ve yaptıkları transfer çalışmalarını anlattı. Geçen sezonun izlerini silebilecekler mi? Çok sayıda yapılan transfer birbirine uyum sağlayabilecekler mi? Tetteh, Yeni Malatyaspor'da kalacak mı? Ali Ravcı, tüm sorulara yanıt verdi.
Radyospor'da Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Ali Ravcı'nın açıklamaları şu şekilde:
"Geçen sezonki kâbusu görmemek için tedbiri baştan aldık"
-Geçen sezon kâbus gibi geçen bir sezondu sizler için. Peki, Yeni Malatyaspor geçen sezonun izlerini silebilecek mi?
Ben Yeni Malatyaspor'da 7. seneme girdim. Çok güzel dönemlerimiz oldu. Geçen sezon çok kötüydü. Bize bir fırsat daha verildi. O fırsatı iyi değerlendirmek istiyoruz. Amacımız Malatyaspor'un menfaati. Takımımıza daha faydalı nasıl oluruz? İşte bu düşüncenin içindeyiz. Başarı, kimseye altın tepsiyle sunulmuyor. İyi çalışmak ve doğru transferler yapmak gerekiyor. Bizler insanız. Elbette hatalarımız olacak. Geçen sezonki kâbusu görmek istemiyoruz. Tedbiri baştan aldık. İyi oyuncular transfer ettiğimizi düşünüyorum.
"Takım dokusuna uyacak oyuncular aldık"
-Bu kadar oyuncu transferi yapıldı. Uyum süreci için neler söylersiniz?
Yeni oyuncular aldık. Hepsi dönem dönem aramıza katıldı. Birlikte çalışma imkanımız da çok fazla olmadı. Uyum sürecini çabuk atlattık diye düşünüyorum. Yeni gelen oyuncular çabuk alıştılar. Hepsi sıcakkanlı insanlar. Bu senenin bizim açımızdan güzel geçeceğine inanıyoruz. Takım dokusuna uyacak oyuncular aldık. Bütün takımlar için hayırlı bir sezon olmasını temenni ediyorum. Yeni Malatyaspor'u iyi yerlere taşımak istiyoruz.
"Wallace ve Semih ile savunmayı sağlama aldık"
	-Camiayı havaya sokacak transferler yaptığınızı görüyorum. Taraftarlar, Wallace ve Semih transferlerini soruyorlar. Savunma hattını Yeni Malatyaspor sağlama aldı diyebilir miyiz?
Wallace ve Semih olmadan 3 maçı oynadık. Defans hattında çok eksiğimiz vardı. Orayı sağlam bir kale haline getirmek istiyorduk. Wallace çok kaliteli bir oyuncu. Semih Kaya'yı anlatmaya gerek yok. Kendini kanıtladı. Hadebe var, Murat var... Defansı sağlama aldık diye düşünüyorum. Wallace ve Semih iyi bir uyum gösterdi diyebilirim. Diğer oyuncularla birlikte bu ara dönemi iyi geçirmek istiyoruz. Fiziksel açıdan hazır olmayan oyuncular var. Milli arayı iyi geçirirsek, Konyaspor maçıyla birlikte çok daha iyi bir takım izlettirmek istiyoruz. Geçen sezon taraftarlarımızı çok üzdük. Ama bu sezon farklı olacak. Bu sezon lige renk katacağımıza inanıyorum.
"Tetteh'i özel olarak rica ettik"
-Anadolu takımları bu yıl, daha önce büyük olarak adlandırılan takımların istediği oyuncuları kadrosuna katıyor. Onlardan biri de Tetteh. Sezon sonunda eğer taraflar birbirinden memnun kalırsa, Tetteh ile devam edebilme imkânınız var mı?
Tetteh önemli bir oyuncu. Maliyeti yüksek. Biz her türlü fedakarlığı yaptık. Tetteh'i başkanımızdan özellikle rica ettik. Çünkü bize çok şey katacağını düşünüyorduk. Öncelikle bu sezon goller atması ve takıma fayda göstermesi. Sezon geldiğinde şartlar oturulur, konuşulur. Sayın Adil Gevrek çok büyük fedakarlıklar yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Hamza Hamzaoğlu da çok başarılı bir teknik adam. Naif bir insandır. Kendisiyle çalıştığımız için mutluyuz. Bu sezon elimizden gelenin fazlasını göstererek Yeni Malatyaspor'u çok güzel yerlere getireceğiz.
Kaynak:Ajanspor.com
Spor, 08 Ekim 2020 15:51
Yorumlar (0)
                        Milletvekili Ölmeztoprak Ziyaretlerde Bulundu
                        Başkan Er: Hal Binası Alanı En Prestijli Proje Olacak
                        KİTAP FUARI KİTAPSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
                        Malatya Kent Konseyinde GETAT Konferansı
                        Yeşilyurt'ta ‘Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ Başladı
                        Yeşilyurt Belediyesi ‘Aile Mentörlüğü’ Projesini Hayata Geçirdi
                        Malatya'da Özel Tiyatroya Bakanlık Desteği
                        'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi' Başlıyor
                        Darende'de Patates Şenliği Yapıldı
                        Darendeliler Doğu Turuna Çıktı
                        Avukatlık Ücretlerine Yüzde 36,15 Zam Yapıldı
                        Öztürk: Malatya'da 61 Bin Kişi Konteynır da Yaşıyor
                        Darende Üzerlikleri Tescil Ediliyor
                        YERLİ DİJİTAL ATÖLYEYE İLK KATKI GAZİANTEP'TEN
                        Doğanşehir’de Tren, Otomobile Çarptı
                        Malatya'da Ekim'de 47 Torbacı Tutuklandı
                        11. MALATYA ANADOLU KİTAP FUARI’NA YOĞUN İLGİ
                        Arapgir de Otomobil, Traktöre Çarptı: 3 Yaralı
                        Batalgazi Belediyespor 3 Puanla Dönüyor: 1-3
                        Yeşilyurtspor, Niğdespor'u Evinde Vurdu: 4-1
                        Yeni Malatyaspor Her Zamanki Gibi: 3-1
                        Mersin'de Hüseyin Atılgan Parkı Açıldı
                        Veli Ağbaba Malatya'da CHP'nin Oylarını Artırdı
                        Arguvanlı Gençler 29 Ekim'i Ankara'da Kutladı
                        Ceviz Kabuğundan Asfalta Çevreci Çözüm
                        Malatya'da Tartışılan Yapı Az Hasarlı Çıktı
                        Ağbaba; Arapgir Kara Yolu İhmal Edildi
                        Başkan Sami Er Yazarlarla Bir Araya Geldi
                        MİAD Başkanı Yunus Akdaş Yeniden Seçildi
                        BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ
                        Malatya'da 11. Kitap Fuarı Törenle Açıldı
                        MTSO heyeti Bursa'da Fabrikada İnceledi
                        BATTALGAZİ'DE ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞUYOR
                        Yeni Malatyaspor'da Cemil Tonguç Dönemi
                        AK Parti Teşkilatı Kızılay'a Kan Bağışladı
                        Çilesiz Kütüphanesi Törenle Açıldı
                        Malatya’da Tren, Tırla Çarpıştı
                        Malatya'da Taksi Sürücüleri Eğitildi
                        Sürgü Baraj Gölü’nde Yılın ilk alabalık bereketi
                        