Başkan Evren'den Rektör Kızılay'a Ziyaret!
Gündem, 06 Ekim 2020 13:17Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden İnönü Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden İnönü Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay " Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin değerli başkanı Sayın Ali Evren başkanımın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Yıllardır Malatya Esnaf camiasına büyük hizmetleri olan Ali Evren Başkanımızla bir arada oluyoruz. Kendisi her zaman Malatya'mızın sorunlarını da dile getiren bir büyüğümüz. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
ESKKK Başkanı Ali Evren ise " İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Ahmet Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Rektörümüzün makama gelmesiyle İnönü Üniversitesi Eğitim ve öğretim başarı ortalaması, Tıp Merkezinin kapasitesi, stratejik konumu, özellikle Karaciğer Organ nakli, Onkoloji bölümü ile Kanser tedavisi ve diğer bölümlerinde gurur verici çalışmaları takdire şayan. Bundan sonraki süreçte de daha güzel hizmetlerle başarılarına yenisini katacağından eminiz. İçerisinde bulunduğumuz Covid -19 ile mücadelede büyük hizmetleri olan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinin değerli profesörlerine, bilim adamlarına ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eder, Sayın Rektörümüze başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.
Haber: Kayhan İNCEOĞLU
Gündem, 06 Ekim 2020 13:17
Yorumlar (0)
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
