Büyükşehir Belediyesi Adli Tıp Caddesini yeniliyor
Ekonomi, 16 Eylul 2020 03:10Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşiltepe Adli Tıp Caddesi yenileniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çevre, kültür-sanat, eğitim, sporla ilgili, fen işleri ile ilgili her alanda yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah bu çalışmalar kısa sürede tamamlanacak ve Malatya, mazisine layık istikbaline hazırlanacak dedi.
Yeşiltepe bölgesindeki Seyran Mahallesi ile Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi arasında yer alan Adli Tıp Caddesinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme gezisi sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Gürkan, “Çalışmalar tamamlandığında Yeşiltepe adı gibi yaşanılabilir çağdaş modern anlamda bir semtimiz olacak” dedi.
Malatya genelinde yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirten Başkan Gürkan, “Malatya’yı mazisine layık istikbale hazırlama noktasında bütün ekiplerimizle gece gündüz demeden haftanın 7 günü 24 saat yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Şu anda 85 yerde yol asfalt şantiyemiz var; bir o kadar altyapı, MASKİ, su şantiyemiz var. Diğer taraftan çevre, kültür-sanat, eğitim, sporla ilgili, fen işleri ile ilgili her alanda yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah bu çalışmalar kısa sürede tamamlanacak ve Malatya, mazisine layık istikbaline hazırlanacak” açıklamasında bulundu.
Başkan Gürkan’a teşekkür
Başkan Gürkan’ın inceleme gezisinde hazır bulunan Seyran Mahallesi Muhtarı Zihni Dönmez ve Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Orhan Ünalır, yıllardır Adli Tıp Caddesinin altyapısıyla, kaldırımıyla, aydınlatmasıyla düzenlenmesini beklediklerini kaydederek, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Gürkan’a teşekkür ettiler.
Ekonomi, 16 Eylul 2020 03:10
Yorumlar (0)
Başkan Yıldırım: Cumhuriyet özgürlük, eşitlik ve adalettir
Geçit: Cumhuriyet, Bağımsızlığımızın En Büyük Teminatıdır
Başkan Er: Cumhuriyet Umudu Yeniden Yeşertmektir
CHP ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU
Ağbaba: Cumhuriyet Bu Toprakların En Büyük Devrimidir
Sergilenmeye Değer Ödülü Aldı
BATTALGAZİ’DE CUMHURİYET COŞKUSU
Sadıkoğlu: Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun
Malatya’da 29 Ekim Coşkusu
Darende de Patates Üretiminde Rekor Hasılat
Turgut Özal Tıp Merkezinde Doktora Saldırıya Tepki
YAMA DAĞI GÜZ MEYVELERİ
Başkan Er Mevlana Orta Okulunu Ziyaret Etti
ARGUVAN’DA CUMHURİYET COŞKUSU
BATTALGAZİ’DE KIŞ ÖNCESİ YOĞUN ASFALT ÇALIŞMASI
Gülistan Teyze Asfalt İstedi, Belediye Kolları Sıvadı
Kulaçlar Gazze İçin Atıldı!
'KÖŞKERLİK SABIR, DİKKAT VE İNCELİK İSTER'
Üretici Dertli: Pancar Kazandırmıyor
GAZETECİLER AT YAYLASI’NDA OFF-ROAD HEYECANI YAŞADI
TGK 29. BAŞKANLAR KURULU’NDAN GÖRKEMLİ GALA GECESİ
İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya'da
Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Öğrencilerle Buluştu
Battalgazi Belediyesi Taziye Evleri Yapıyor
BAŞKAN ER: MUHTARLAR DEVLETİN VATANDAŞA UZANAN ELİDİR
Doğanşehir'de Kazada Bir Kişi Öldü
Yeni Malatyaspor: 0 1461 Trabzon FK: 4
TGK Sonuç Bildirgesi: BİK Teşvik Edici Olmalı
TGK: Gazetecilik Yasayla Güvence Altına Alınmalı
Ölmeztoprak’tan Bakan Yerlikaya’ya Malatya raporu
Yeşilyurtspor: 0 Kahramanmaraşspor: 2
Anadolu Basını Bolu'da Buluştu
Orduzu'da İntihar Eden Kadının Kimliği Belirlendi
Malatya'da 545 İşletme 173 Milyon TL KOSGEB Kredisi Alacak
Mehmet Arıkan: Kırılmalar (Brekaing) Sergisi
Arapgir de Bilim Şenliği Başladı
Deprem Çalıştayı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
SÜMER PARK'A VEFA KONAĞI YAPILIYOR
Yeşilyurt Asfaltlama Çalışmalarına Hız Verdi
