Yeni Malatyaspor 30 Futbolcuya Lisans Çıkarttı
Spor, 12 Eylul 2020 07:05Yeni Malatyasporda 30 futbolcunun lisansı çıktı. Geçtiğimiz Çarşamba akşamına kadar lisans çıkarttığı futbolcu sayısı 20 olan Yeni Malatyaspor, aralarında yeni transferlerin de bulunduğu 10 futbolcusuna Perşembe ve Cuma günü lisans çıkarttı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet sitesinde Yeni Malatyaspor’un lisans çıkarttığı oyuncuların listesi yer aldı.
Sarı siyahlı takım, 2020-2021 sezonunda şuana kadar 30 futbolcunun lisansını çıkarttı. Lisansı çıkan oyuncular arasında transferde çok konuşulan isimler arasında yer alan Benjamin Tetteh de yer aldı.
Yeni Malatyaspor’un şuana kadar lisans çıkarttığı oyuncular şöyle:
“Abdulsamed Damlu, Adem Büyük, Afriyie Acquah, Ahmed Ildız, Benjamin Tetteh, Berk Yıldız, Burak Efe Yaz, Bülent Cevahir, Christian Cueva, Doğukan Emeksiz, Eray İşcan, Erkan Kaş, Erşan Yaşa, Fernando Zuqui, Guido Herrera, İssam Chebake, Jetmir Topalli, Jody Lukoki, Karim Hafes, Mehmet Suha Yiğit, Moryke Fofana, Murat Akça, Murat Akşit, Musa Buğrahan Kavaklı, Mustafa Akbaş, Mustafa Eskihellaç, Teenage Lingani Hadebe, Umut Bulut, Youssuf Ndayishimiye, Zeki Yavru.”
“2 YA DA 3 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ”
2 ya da 3 oyuncuyla daha anlaşmayı planlayan sarı siyahlı takım, özellikle stoper mevkii için arayışlarına devam ediyor.
Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, transfer çalışmalarıyla ilgili “2 ya da 3 transfer daha yapacağız. Hocamızla konuştuk, özellikle de stoper bölgesine transfer yapacağız. Onları da en kısa süre içerisinde yapmak istiyoruz” dedi.
Yeni Malatyaspor’da stoper için en büyük aday Trabzonspor’da sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Manuel Da Costa.
Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi
Spor, 12 Eylul 2020 07:05
Yorumlar (0)

Yeşilyurt Belediyesi İhtiyaç Sahipleri İçin ‘Kurban Bağış’ İstedi

Malatya Etnospor Kültür Festivali’ne katıldı

100. Yıl Parkı Çevresinde Güvenlik Denetimleri Yapılıyor

‘Nezaket Okulları’ Yıl Sonu Etkinliği Düzenledi

Büyükşehir 200 Adet Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Meydancık Mahallesi İçme Suyuna Kavuştu

Deprem Çalıştayı Sonuç Raporu Yayınlandı

Malatya'da 15 Torbacı Tutuklandı

Eşini öldüren Koca: Her iki kurşun eşime isabet etmiş

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU
