ŞANLI BAYRAĞIMIZ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜN SEMBOLÜDÜR
Gündem, 29 Ağustos 2020 10:32Yeşilyurt Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramının 98 nci yıldönümü dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti.
YEŞİLYURT BELEDİYESİ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE ESNAF VE VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI
“Yeşilyurt’umuzu Türk Bayraklarıyla Donatıyoruz”
Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe katılarak esnaflara, vatandaşlara ve 7’den 70’e herkese Türk Bayrağı hediye eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, ay yıldızlı bayrağın ilçenin her yerinde dalgalanması için Yeşilyurt’u karış karış gezerek Türk Bayrağı dağıttıklarını söyledi.
“İŞYERLERİNİ, BALKONLARI VE CAMLARI TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATALIM”
Şanlı Türk Bayrağının özgürlük ve bağımsızlık sembolü olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, “ Öncelikle aziz milletimizin ve kıymetli hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik edip kutlarken, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu güzel vatanı bizlere emanet eden kahraman ecdadımızı rahmet ve saygıyla yâd ediyorum, mekânları cennet olsun. Yeşilyurt Belediyesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün ardından 30 Ağustos Zafer Bayramının 98 nci yıldönümü dolayısıyla da esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza özgürlüğümüzün sembolü şanlı Türk Bayrağımızı hediye ediyoruz. Bizi biz yapan milli manevi değerlerimizin sembolü ay yıldızlı bayrağımızdır. Uğrunda binlerce şehit verdiğimiz şanlı albayrağımız onurumuz ve namusumuzdur. O’na gösterilecek saygı, bu vatan için canını vermiş şehitlerimize saygıdır. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, bu güzel vatanımızın simgesi şanlı bayrağımızı esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hediye ederek vatan ve bayrak sevgisini bir kez daha en güçlü bir şekilde haykırmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın destekleriyle Yeşilyurt’umuzun dört bir tarafını Türk Bayraklarıyla donatacağız. Esnaflarımız işyerlerine, vatandaşlarımızda balkonlarına ve camlarına şanlı bayrağımızı asarak 30 Ağustos Zafer Bayramını en güzel şekilde kutlayacağız.” dedi.
Esnaflar ve vatandaşlarda, Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sundular.

Gündem, 29 Ağustos 2020 10:32
Yorumlar (0)
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
