Hamzaoğlu: Transferi birlikte yapıyoruz
Spor, 21 Ağustos 2020 00:27Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Yönetimle birlikte güçlü Yeni Malatyaspor için çalıştıklarını belirterek "transferi de yönetimle birlikte yapıyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor TV'de canlı yayına katılan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, 12 yıl önce ilk teknik direktörlük yaptığı takımın Malatyaspor olduğunu belirterek "12 sene önce idi, ilk teknik direktörlük yaptığım takımdı. O günde güzel günler geçirdik. Malatya halkıyla güzel diyaloglarımız oldu. Nasip olmadı sezonu bitirmek o zaman ayrıldık. Bir kaç gün önce Başkan Adil Gevrek aradı. "Biz hocamızla konuştuk ve yolları ayıracağız" dedi. Siz düşünür müsünüz dedi, Malatya'da çalışmayı. Bende hocayla birlikteliğinizi bitirdikten sonra olabilir dedim. Daha sonra Hikmet hocayla ayrıldıklarını söyledi ve İstanbul'daki ofiste oturup konuştuk. Hedeflerimizi belirledik. Aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum. Anlaştık, Çok zor olduğunu düşünmüyorum yani benim açımdan öyle. Dün oyuncularımızla hem tanıştık hem çalıştık. Gayet güzel bir başlangıç yaptık. Malatya halkına teşekkür etmek istiyorum. Daha öncede birkaç kez gündem de oldum Malatya'da. Çok güzel tepkiler geldi. Bize duyulan sevgiden dolayı teşekkür ederim. Var gücümüzle çalışacağız. Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor istediği gibi bir sezon geçiremedi. Bunun sebeplerini söyleyemeyiz. Bizden daha iyi bilenler bu durumu yaşayanlardır. Herkes olumsuz durumdan gerekli dersleri çıkarmış. Geçen yılda yaşanan tecrübelerle bu sezona başlayacağız. O yüzden şanslıyız. İyi analız etmeye çalışıyoruz. Boşa harcanacak ne nakdimiz ne vaktimiz var. O yüzden kısa sürede doğru hamleler yapmaya çalışıyoruz. Hedeflerimiz maçlar oynadıkça belirginleşecek. İçimizde düşündüğümüz bazı şeyler var. Malatya halkı da zor günlerimizde bizi tek bırakmasınlar" dedi.
Yapılan transferlere değinen Hamzaoğlu "Aramıza katılacak yeni transferler var. Gelecek olanlarda var. Yönetimimiz transfer çalışmalarını durdurdu. Bizimle beraber karar alacaklar. Bizde birlikte çalışıyoruz şu anda. Ekip olarak transferle ilgili çalışmaları ekip olarak yapıyoruz. Bunu da yönetimimizle paylaşıyoruz. Şu an da en doğru çözümleri bulmaya çalışacağız. İnşallah bunu da iyi bir şekilde başaracağız. Bazı eksik bölgelerimiz var. Oyuncu kayıpları olmuş ama ben bunları gençler için fırsat olarak görüyoruz. Yeni oyuncular ve gençlerimizle birlikte eksik bölgeleri kapatacağız " diye konuştu.
YENİ MALATYASPOR HAVASINI BULDU
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle havasını bulan Yeni Malatyaspor da moraller daha da yükseldi.
Yeni Malatyaspor da çalışmalara katılan forvet Umut Bulut'a Kocaelispor talip oldu.
Spor, 21 Ağustos 2020 00:27
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor'a Yazık Oluyor: 0-8

Yeni Şire Pazarı'ndaki 70 İşyerinin Kurası Çekiliyor

Metruk evde piknik tüpü patladı, yangın çıktı

Vali Yavuz'dan Damlataş Mağarası Talimatı

Akçadağ'daki Damlataş Mağarası'na Ne Oldu?

İş Adamı Yaptırdığı Okulu Ziyaret Etti

İş Adamı Sabri Günata Yaşlı Bakım Evi Yaptıracak

Yeşilyurtspor 5 Futbolcuyla Kadrosunu Güçlendirdi

Yazıhan Ovası Malatya'yı Doyuracak

Malatyalı Girişimcinin Projesi Avrupa’da Kabul Edildi

Malatya'da Feci Kaza: 4 Ölü, 2 Yaralı

Malatya'da İnşaat Ustaları dernek Kurdu

Doğanşehir'de Kırsal Konutlar Teslim Ediliyor

Yeni Malatyaspor'a 6 Puan Silme Cezası

Hekimhan'da 110 Adet Konut Kura İle Satılacak

Yeni Evlenen Çiftlere Eşya Desteği Verildi

'Sanatın İzinde' el sanatları sergisi açıldı

Büyükşehir Kaynarca'ya Spor Tesisi Yapıyor

AKSA MÜDÜRÜ GÜNGÖR ATEŞ ARAPGİR’İ ZİYARET ETTİ

Vali Yavuz Cemevi Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Kale’de Otel Yapılacak Araziye El Koydular

Hasan Basri Karataş Vefat Etti

Karakaya'dan Malatya'ya İçme Suyu Arayışı

Bursaspor Maçı Malatya'da Oynanacak

Battalgazili Muhtarlar Sorunlarını Anlattı

Konak'ta Hasar Alan Köprü Onarıldı

Yeşiltepe ‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ İle Şenlendi

Saray Mahallesi Saray Çarşısı Olurken

Sarıgül: Malatya Basını 2.5 Yıldır Konteynırda Çalışıyor

Vali Yavuz Kırsal Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi

Malatya Depremden Sonra Ekonomi Depremi de Yaşadı

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Başkan Geçit: Yeşilyurt'ta Kırsalın Çehresi Değişiyor

Babacan: Komisyon da şehit yakınları ve Gazileri Dinledik

Sarıgül: CHP güneşinin Malatya’dan doğduğunu görüyorum"

Büyükşehir Nikah Ücretini 250 Liraya İndirdi

Tehlike Yaratan Beton Mikseri Emniyete Çekildi

ZAFER BAYRAMI AYAK TENİSİ TURNUVASI

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelere Kırtasiye Desteği
