SADIKOĞLU: ÜYELERİMİZİN KREDİYE ERİŞİLEBİLİRLİĞİ ÖNEMLİ
Ekonomi, 19 Ağustos 2020 08:24Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu:VakıfBank Malatya Bölge Müdürlüğünün kurulması üyelerimizin krediye erişilebilirliği açısından önemli bir gelişme
VakıfBank Malatya Bölge Müdürü Osman Tırpan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.
SADIKOĞLU: ÜYELERİMİZİN KREDİYE ERİŞİLEBİLİRLİĞİ AÇISINDAN ÖNEMLİ
Ziyarette konuşan Başkan Sadıkoğlu, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) olarak, Malatya’ya VakıfBank Bölge Müdürlüğü’nün kurulması için yoğun çaba gösterdik. 31 Ekim 2019 tarihinde 'Malatya İş Dünyası Buluşması' için odamıza gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a talebimizi bizzat ilettik. Banka yetkilileri ile görüşmeler yaptık. En nihayetinde ilimiz bir bölge müdürlüğü daha kazandı. VakıfBank Malatya Bölge Müdürlüğü’nün kurulması bizi mutlu etmiştir. VakıfBank bölge müdürlüğünün açılması, üyelerimizin bankanın sunduğu kredilere daha rahat erişilebilirliği açısından önem arz ediyor. Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a, VakıfBank Genel Müdürü Sayın Abdi Serdar Üstünsalih’e ve emeği geçen siyasilerimize Malatya’mız ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
SADIKOĞLU: BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜN KURULUM AŞAMASINDA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
VakıfBank Bölge Müdürü Osman Tırpan’a ziyareti için teşekkür eden Başkan Sadıkoğlu, bölge müdürlüğünün kurulum aşamasında MTSO olarak destek olmaya hazır olduklarını söyledi. İş dünyasının her daim bankacılık sektörüne ihtiyacı olduğunun altını çizen Başkan Sadıkoğlu, “İş dünyası olarak yatırım yapıyor ve ürettiğimiz ürünleri ihraç ediyoruz. İlimizin ve ülkemizin istihdam sayısını arttırıyoruz. Bunları yaparken öncelikle öz kaynaklar ve daha sonra da finans kurumlarından istifade ediyoruz. Bu açıdan baktığımızda banka, sanayi ve ekonomi üçgeninin sağlam olması gerektiğini düşünüyoruz. İlimizde bir kamu bankasının daha bölge müdürlüğünün olması sanayicimizin ekonomisi için önemli bir gelişme. Özellikle içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçte kamu bankalarının iş dünyasının yanında olduğuna bizzat şahit olduk. Bu anlamda kamu bankalarının ilimizde bölge müdürlüğü açmasının önemli olduğunu addediyoruz. Öte yandan, açılan bölge müdürlüğü Malatya’mız için de yeni bir iş kapısı anlamı taşıyor. VakıfBank Bölge Müdürü Sayın Osman Tırpan Bey’e ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisiyle her daim yakın temas halinde olacağız. Bölge müdürlüğünün kurulum aşamasında bize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu kendisine ifade ettik. Görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
TIRPAN: MALATYA’MIZ İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMALARDA TSO İLE PAYDAŞ OLACAĞIZ
Bölge müdürlüğünün 20 Temmuz 2020 tarihi itibariyle tam olarak faaliyete geçtiğini ifade eden VakıfBank Malatya Bölge Müdürü Osman Tırpan da şunları söyledi; “Bölge müdürlüğümüze Malatya ile birlikte Elazığ, Adıyaman ve Tunceli illeri bağlı. İnşallah Malatya’mıza ve bölgemize ekonomik anlamda katkılar sunacağız. Fiziki olarak kurulum aşamamız hala devam ediyor. Sayın Oğuzhan Başkanımıza ev sahipliği için teşekkür ediyorum. İnşallah Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte Malatya’mız için önemli çalışmalarda paydaş olacağız”
Ekonomi, 19 Ağustos 2020 08:24
Yorumlar (0)
Karadoğan, Yeşilyurtlular Federasyonu Başkanlığına Aday oldu
Malatya Yeşilyurtspor:, Ağrıspor'a Takıldı: 0-0
Büyükşehir Meclisinde Önemli Kararlar Alındı
Malatya'da Yolcu Taşıma 25 TL. Oluyor
Muhasebecilerden Defter Tutma Yetkisine Tepki
Başkan Geçit: En Güvenli Liman Ailedir
BAŞKAN TAŞKIN, MUHTARLARLA BULUŞTU
Kaybolan Kentin Belleğinde Bir İz Bırakmak…
MASKİ, Arguvan da 114.6 Milyon Liralık Yatırım Yaptı
Yeşilyurt Genç Meclisi Yeni Üyelerini Arıyor
Orduzu Pınarbaşı Gölet Çevresi Temizlendi
TSO’dan 102 Yıllık Vefa ve Güçlü Gelecek Mesajı
Malatya'da 4 Torbacı Daha Yakalandı
Tarihi Eser ve Kaçak Malzeme Ele Geçirildi
Kuyumcular Yeni Çarşıyı da Beğenmedi
Malatya Valisi Seddar Yavuz Nereye?
Başkınık Derneği Yeni Yıl Gecesi Düzenledi
Fendoğlu, Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi İstedi
Av. İbrahim Kalı'nın Kardeşi Vefat Etti
TOKİ Arguvan'a Konut Yapmak İçin Başvuru Alıyor
Milletvekili Ölmeztoprak'tan Diyanet'e Ziyaret
Başkan Er: Malatya Bir Yılda Ayağa Kalktı
GENÇ MÜHENDİS ADAYLARI DUVAR ÖRMEK İÇİN YARIŞTI
Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım Platformu Kurdu
Yeni Malatyaspor Maça Çıkmıyor
Darende'nin Aslantaşları Yerinde Kalacak
Darende'nin 'Küllü Mağara'sı Keşfedilmeyi Bekliyor!
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Malatya’da 1. Oldu
Hekimhan'da Eğitime Destek Verenlere Teşekkür
Akçadağ'da Mevsimlik Tarım İşçisi Kamp Yapılıyor
Amatör Spor Kulüpleri Tesisinin Temeli Atıldı
Milli Teknoloji Hamlesi Sergisine İlgi Var
Fendoğlu, Uçak Seferlerini Bakan'a Sordu
Başkan Geçit Hayırseverleri Ağırladı
Ağbaba: Malatya İş Kazalarının Merkezi Oldu
'MALATYA'MIZ HIZLI BİR ŞEKİLDE AYAĞA KALKIYOR'
'HER EV BİR ATÖLYE' PROJESİ DEVAM EDİYOR
Vali Yavuz’un Türk Malları Haftası Mesajı
Battalgazi Belediyesi Gençlik Projelerini Görüştü
