Arabada Türk Halk Müziği Konseri
Kültür & Sanat, 18 Ağustos 2020 00:30Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 18 Ağustos Salı günü saat 21.00de Arabada Türk Halk Müziği konseri düzenleniyor.
Covid 19 salgını nedeniyle zor günler yaşayan vatandaşların bu zorlu süreçte bir nebzede olsa sıkıntılardan uzaklaşması ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren THM korosu, şef Yaşar Büyükyolcu yönetiminde Büyükşehir Belediyesi yanında bir konser verecek.
Birbirinden güzel THM eserlerinin seslendirileceği konsere tüm vatandaşları davet eden Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Nalçacı, “Dünyamızın Covid 19 salgını ile mücadele ettiği bu günlerde ‘Hayat Eve Sığar’ parolasıyla evlerimizden dışarı çıkmamaya, sosyal mesafeye, maske ve hijyen kurallarına uyarak yaşamaya çalıştığımız şu günlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla kültürel etkinliklerimize devam etmekteyiz.
Daha önce gerçekleştirdiğimiz ve vatandaşlarımızın beğenisi ile karşılaştığımız Arabada Sinema Günleri, Arabada Türk Sanat Müziği Konserine bir yenisini daha ekleyerek, Arabada Türk Halk Müziği Konseri düzenliyoruz.
18 Ağustos Salı Günü Büyükşehir Belediyesi yanında gerçekleştirilecek olan Türk Halk Müziği konserimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.
Büyükşehir Belediyesinin yanında yer alan otoparkta gerçekleştirilecek olan etkinlik kurulacak dev ekranın karşısına araçlarını park eden vatandaşlar, araçlarının içerisinde THM konserini dinleyebilecekler.
Kültür & Sanat, 18 Ağustos 2020 00:30
Yorumlar (0)
Ceviz Kabuğundan Asfalta Çevreci Çözüm
Malatya'da Tartışılan Yapı Az Hasarlı Çıktı
Ağbaba; Arapgir Kara Yolu İhmal Edildi
Başkan Sami Er Yazarlarla Bir Araya Geldi
MİAD Başkanı Yunus Akdaş Yeniden Seçildi
BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ
Malatya'da 11. Kitap Fuarı Törenle Açıldı
MTSO heyeti Bursa'da Fabrikada İnceledi
BATTALGAZİ'DE ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞUYOR
Yeni Malatyaspor'da Cemil Tonguç Dönemi
AK Parti Teşkilatı Kızılay'a Kan Bağışladı
Çilesiz Kütüphanesi Törenle Açıldı
Malatya’da Tren, Tırla Çarpıştı
Malatya'da Taksi Sürücüleri Eğitildi
Sürgü Baraj Gölü’nde Yılın ilk alabalık bereketi
Genç Meclis Üyeleri Malatya'da Tramvay İstedi
CUMHURİYET KUPASI FUTSAL TURNUVASI TAMAMLANDI
Kısa Film Yarışması Başvuruları 1 Kasım’da Başlıyor
Araştırma Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi
Yırtılan Atatürk Posteri Değiştirildi
Suriye’nin yeniden imarında Türk firmalar etkin rol üstlenecek
Gaz Lambası Işığında Okudu, Kitap Işığı Oldu
DOĞANŞEHİR DE BİR BAŞARI HİKAYESİ
11. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI AÇILIYOR
Arapgir Malatya'dan Ayrılmayı Tartışıyor
Malatya Yeşilyurtspor Kupadan Elendi: 3-1
Cumhuriyetin 102. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı
Onar Köyünde Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
Başkan Fatma Şahin Metro İle Destan Yazıyor
Başkan Yıldırım: Cumhuriyet özgürlük, eşitlik ve adalettir
Geçit: Cumhuriyet, Bağımsızlığımızın En Büyük Teminatıdır
Başkan Er: Cumhuriyet Umudu Yeniden Yeşertmektir
CHP ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU
Ağbaba: Cumhuriyet Bu Toprakların En Büyük Devrimidir
Sergilenmeye Değer Ödülü Aldı
BATTALGAZİ’DE CUMHURİYET COŞKUSU
Sadıkoğlu: Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun
Malatya’da 29 Ekim Coşkusu
Darende de Patates Üretiminde Rekor Hasılat
