Arabada Türk Halk Müziği Konseri
Kültür & Sanat, 18 Ağustos 2020 02:43Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 18 Ağustos Salı günü saat 21.00de Arabada Türk Halk Müziği konseri düzenleniyor.
Covid 19 salgını nedeniyle zor günler yaşayan vatandaşların bu zorlu süreçte bir nebzede olsa sıkıntılardan uzaklaşması ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren THM korosu, şef Yaşar Büyükyolcu yönetiminde Büyükşehir Belediyesi yanında bir konser verecek.
Birbirinden güzel THM eserlerinin seslendirileceği konsere tüm vatandaşları davet eden Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Nalçacı, “Dünyamızın Covid 19 salgını ile mücadele ettiği bu günlerde ‘Hayat Eve Sığar’ parolasıyla evlerimizden dışarı çıkmamaya, sosyal mesafeye, maske ve hijyen kurallarına uyarak yaşamaya çalıştığımız şu günlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla kültürel etkinliklerimize devam etmekteyiz.
Daha önce gerçekleştirdiğimiz ve vatandaşlarımızın beğenisi ile karşılaştığımız Arabada Sinema Günleri, Arabada Türk Sanat Müziği Konserine bir yenisini daha ekleyerek, Arabada Türk Halk Müziği Konseri düzenliyoruz.
18 Ağustos Salı Günü Büyükşehir Belediyesi yanında gerçekleştirilecek olan Türk Halk Müziği konserimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.
Büyükşehir Belediyesinin yanında yer alan otoparkta gerçekleştirilecek olan etkinlik kurulacak dev ekranın karşısına araçlarını park eden vatandaşlar, araçlarının içerisinde THM konserini dinleyebilecekler.
Kültür & Sanat, 18 Ağustos 2020 02:43
Yorumlar (0)
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
