Çınar: 'Yeşilyurt'a Vizyonel Bir Belediye Binası Kazandıracağız'
Ekonomi, 15 Ağustos 2020 11:07Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, işlevselliği, yeri, konumu ve hizmet alanlarıyla Yeşilyurtun gelişim sürecine değerler kazandıracak şekilde projelendirilen Belediye Hizmet Binası ve Kompleksinin vizyonel olacağını söyledi.
                        
Yıkım işlemleri tamamlanan eski SSK Hastanesinin bulunduğu bölgede ki 21 bin 450 metrekarelik alanda inşaatına başlanan Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası ve Kompleksi alanında gerçekleşen programda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’a yakışan ve fonksiyonel alanlara sahip, nezih ve modern bir hizmet binasını Yeşilyurt’a kazandırmak adına çalışmaların devam ettiğini söyledi.
“YEŞİLYURT’A DEĞER KATACAK ÖZEL BİR YATIRIM”
Yeşilyurt’un geleceğine güzel bir eser daha emanet etmek adına titizlikle çalıştıklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 31 Mart seçimlerinde halkımıza sözünü verdiğimiz yatırımlarımız arasında özel bir konumda bulunan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ projemizin inşa edileceği alanda kazı ve hafriyat çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir. Burada müteahhide yer teslimi yapmadan önce kazı ve hafriyatla ilgili çalışmaları kendi ekiplerimizle yaparak belediyemizin burada tasarruflu ve ekonomik anlamda hareket etmesi sağlanmıştır. Yaklaşık net temel alanı 3 bin 250 metrekare alan üzerine oturan, sonrasından da 2 bin 500 metre üzerine yükselecek olan Belediye Hizmet Binamız tamamen belediyemizin teknik ekibi ve Etüd Proje Müdürlüğümüzde görev yapan değerli mimar ve mühendislerimizin özverisi ve emekleriyle, dışarıya da her hangi bir kuruş para verilmeden projesi hazırlanmış ve ihale süreci tamamlanmıştır. Kazı, hafriyat ve kırım işlerinde üç adet ekskavatör iş makinamız ve personellerimiz çalışıyorlar.İnşallah kazı ve diğer çalışmalar bittikten sonra ilgili müteahhide yer teslimini yapacağız. Buradan çıkan toprağı da yapımı devam eden Beylerderesi’ndeki Millet Bahçemizdeki çalışmalarda değerlendireceğiz. Yeri ve konumuyla vatandaşlarımızın rahat ulaşabileceği bir bölgede hizmete sunacağımız yeni hizmet binamız, işlevselliği, ortak kullanım alanları ve diğer hizmet noktalarıyla gelişim sürecini planlı bir şekilde sürdürdüğümüz Yeşilyurt’umuza büyük değerler kazandıracaktır. Her aşamasını yakından takip ettiğimiz hizmet binamızın kazı işlemleri sürerken bizlerde çalışmaların kazasız belası bir şekilde geçmesi adına kurban kesip, dualarımızı yaptık. ‘Halka Hizmet Hakka Hizmet’ anlayışından ödün vermeden, insanlarımıza daha kaliteli ve modern ortamlarda hizmetlerimizi sunmak, yerinde ve hızlı çözümler üretmek adına yeni hizmet binamızın bu açıdan büyük önem taşıdığını özellikle belirtmek isterim.320 bine ulaşan nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık olup, sanayi bölgeleri ve yeni yerleşim alanlarıyla tercih edilen bir hüviyete sahip Yeşilyurt’umuzun her alanda gelişmesi adına sürdürdüğümüz iş ve işlemlerimizin hızlanmasına ve hizmet standartımızın daha kaliteli bir düzeye ulaşmasında yeni hizmet binamız önemli bir misyon üstlenecektir. İç ve dış mimarisi, yeşil alanları ve ortak kullanım alanlarıyla bölgeye farklı bir güzellik katacak olan yeni hizmet binamız, her yönüyle Yeşilyurt’umuzun ihtiyaç duyduğu vizyonel bir yatırımdır. Cenab-ı Allah binamızın yapım işlerinde çalışanların yar ve yardımcısı olsun, kazasız belasız bir şekilde tamamlanmasını hepimize nasip etsin inşallah, emeği geçenlere bir kez daha şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
	   
	
Ekonomi, 15 Ağustos 2020 11:07
Yorumlar (0)
                        YERLİ DİJİTAL ATÖLYEYE İLK KATKI GAZİANTEP'TEN
                        Doğanşehir’de Tren, Otomobile Çarptı
                        Malatya'da Ekim'de 47 Torbacı Tutuklandı
                        11. MALATYA ANADOLU KİTAP FUARI’NA YOĞUN İLGİ
                        Arapgir de Otomobil, Traktöre Çarptı: 3 Yaralı
                        Batalgazi Belediyespor 3 Puanla Dönüyor: 1-3
                        Yeşilyurtspor, Niğdespor'u Evinde Vurdu: 4-1
                        Yeni Malatyaspor Her Zamanki Gibi: 3-1
                        Mersin'de Hüseyin Atılgan Parkı Açıldı
                        Veli Ağbaba Malatya'da CHP'nin Oylarını Artırdı
                        Arguvanlı Gençler 29 Ekim'i Ankara'da Kutladı
                        Ceviz Kabuğundan Asfalta Çevreci Çözüm
                        Malatya'da Tartışılan Yapı Az Hasarlı Çıktı
                        Ağbaba; Arapgir Kara Yolu İhmal Edildi
                        Başkan Sami Er Yazarlarla Bir Araya Geldi
                        MİAD Başkanı Yunus Akdaş Yeniden Seçildi
                        BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ
                        Malatya'da 11. Kitap Fuarı Törenle Açıldı
                        MTSO heyeti Bursa'da Fabrikada İnceledi
                        BATTALGAZİ'DE ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞUYOR
                        Yeni Malatyaspor'da Cemil Tonguç Dönemi
                        AK Parti Teşkilatı Kızılay'a Kan Bağışladı
                        Çilesiz Kütüphanesi Törenle Açıldı
                        Malatya’da Tren, Tırla Çarpıştı
                        Malatya'da Taksi Sürücüleri Eğitildi
                        Sürgü Baraj Gölü’nde Yılın ilk alabalık bereketi
                        Genç Meclis Üyeleri Malatya'da Tramvay İstedi
                        CUMHURİYET KUPASI FUTSAL TURNUVASI TAMAMLANDI
                        Kısa Film Yarışması Başvuruları 1 Kasım’da Başlıyor
                        Araştırma Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi
                        Yırtılan Atatürk Posteri Değiştirildi
                        Suriye’nin yeniden imarında Türk firmalar etkin rol üstlenecek
                        Gaz Lambası Işığında Okudu, Kitap Işığı Oldu
                        DOĞANŞEHİR DE BİR BAŞARI HİKAYESİ
                        11. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI AÇILIYOR
                        Arapgir Malatya'dan Ayrılmayı Tartışıyor
                        Malatya Yeşilyurtspor Kupadan Elendi: 3-1
                        Cumhuriyetin 102. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı
                        Onar Köyünde Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
                        