Gevrek: Sorumluluğumuz daha da arttı
Spor, 11 Ağustos 2020 00:23Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın basın toplantısında yaptığı konuşmayı olumlu bulduğunu belirterek "Sorumluluğumuz daha da artmıştır" dedi.

Bir çıkar gurubunun talep ve istekleri ortada iken oluşturulan algıyı doğru bulmadığını ifade eden Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın yaptığı basın toplantısını değerlendirdi. Küme düşmenin kaldırılmasına rağmen bir çıkar gurubunun Yeni Malatyaspor'u ele geçirmek için oluşturduğu algıyı doğru bulmadığını ifade eden Başkan Adil Gevrek "Sayın Başkanımızın açıklamalarını olumlu buluyorum. Ancak tüm yaşananlara hiç gerek yoktu. Benim istifamı isteyen kişilerin niyetleri ortada iken, seçimle göreve gelmiş olan biri olarak, hesap vermesi gereken bir Başkan olarak Yeni Malatyaspor genel kuruluna her zaman hesap veririz, bundan kaçmayız. Sonuç itibariyle tüm yaşananlara rağmen biz yönetim olarak Sayın Başkanlarımızla her zaman istişare ederek Yeni Malatyaspor için en iyisini yapmaya çalışacağız. Sayın Başkanımızın açıklamasının ardından sorumluluğumuz daha da artmıştır. Şimdi transferlerimize bakıyoruz, anlaştığımız futbolculasrı getirmek için uygun uçak seferleriniş takip ediyoruz" dedi.
"KARAMAN'IN İSTİFASINI BEKLİYORUM"
"Teknik Direktör konusunda da görüştüğümüz isimler oldu" diyen Başkan Adil Gevrek "Ancak Hikmet Karaman'ın istifasını istedik, tazminat istiyor. Sergen gibi bir Hocayı gönderdik bir kuruş tazminat istemedi. Adam gibi adammış Sergen Yalçın. Küme düşmüş bir takım olarak Hikmet Karaman ile yola devam edemeyiz, istifa et yolumuza bakalım dedik, istifa etmemekte direniyor. Yeni Malatyaspor Camiası istemiyor, getirdiğimiz içinde bizleri suçluyorlar. Karaman'ın istifasını istedik ve bunu bekliyoruz" diye konuştu.
ARJANTİNLI KALECİ
Başkan Adil Gevrek, Arjantin eski milli takım kalecisi Guido Herrera ile anlaştıklarını, ancak pandemi nedeniyle bu futbolcuyu Türkiye'ye getirmek için çaba sarf ettiklerini açıkladı. Başkan Gevrek yurt dışından 3 futbolcuyu da getirmek için çalıştıklarını, asıl önemli transferlerden birinin ise Malatya'ya gönderdikleri Jody Lukoki olduğunu söyledi. Bu futbolcuyu ligde hep birlikte göreceklerini söyleyen Başkan Gevrek güçlü Malatyaspor için çalıştıklarını sözlerine ekledi.
KALECİ HERRERA
28 yaşındaki Guido Gabriel Herrera Talleres geçtiğimiz sezon CA Talleres de Cordoba takımında top koşturuyordu.
1,87 m boyundaki milli futbolcu 80 kg ağırlığınoa olup Arjantin Süper Ligi’nde geçtiğimiz sezon 21 maçta görev yaptı.
Arjantin liglerine ara verilmesi ve ne zaman başlayacağına dair bir açıklama yapılmaması nedeniyle Herrera’nın da Yeni Malatyaspor’un teklifine sıcak bakmasına neden olduğu bildirildi.
Spor, 11 Ağustos 2020 00:23
Yorumlar (0)

Ağbaba Ailesine Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti Teşkilat Akademisi Malatya'da Toplandı

Malatya Valisi YKS Başarısını Paylaştı

Darende Belediyesi Tohma'yı Temizliyor

Adıyaman Cendere Köprüsü

Doğanşehir'in Şatırobası'nda Aşure Etkinliği

Yeşilyurtspor Teknik Direktörünü Belirledi

Kaymakam, üreticiyle buğday hasat etti

Ağbaba Ailesinin İşyerinde çıkan Yangın Hasara Yol Açtı

Kurum: 300 Bininci Konutu Malatya'da Teslim Edeceğiz

Doğru Tercih İçin 5 Altın Kural

Altan Öymen hayatını kaybetti

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık
