Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: Hatalarımızdan ders alacağız
Spor, 31 Temmuz 2020 07:01Yeni Malatyaspor'un Süper lige devam etmesi kararının ardından Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, görevinin başında olduğunu belirterek "Özellikle ikinci yarıdan itibaren hatalar yaptık, bunlardan ders alarak yeni sezon hazırlıklarına başladık" dedi. Gevrek, Teknik Direktör Hikmet Karaman'ında görevinde olduğunu belirterek bu konudaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
TRT ve diğer spor kanallarında açıklamalar Yapan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek “Geçen hafta ligden düşünce çok üzülmüştük. İkinci yarıdaki haatalarımız nedeniyle performans göstermeyerek ligden düştük. Aslında Pandemi nedeniyle eksiklerimiz oldu, bunun acısını çektik. Biz de çok hatalar yaptık. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Şu an çifte bayram yaşasak da daha sağlam adımlar atacağız. Bütünleşeceğiz. Malatya’yı daha ileriye taşımak istiyoruz. Lig 21 takıma çıkınca yayın gelirlerinde azalma olacağına yönelik şeyler düşünülebilir ancak bence doğru kararlar verilirse bu rakam artabilir. Daha geniş bir yer açılmış olacak. Bu işin ehli olan insanlar çalışarak bunları hep beraber yapmamız gerekiyor. Malatya'ya gelerek taraftarlarımıza bir özür borcumuz var, bu özürü telafi edeceğiz. Pandemi şartları kalktığında da mali genel kurulumuzu yaparak gerekli açıklamalarda yapacağız" dedi.
BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman'ın görevinden alınarak Yalçın Koşıukavak ile anlaştığı yolundaki haberleri de yalanlayan Gevrek, böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.
Spor, 31 Temmuz 2020 07:01
Yorumlar (0)
Malatya'da Ekim'de 47 Torbacı Tutuklandı
11. MALATYA ANADOLU KİTAP FUARI’NA YOĞUN İLGİ
Arapgir de Otomobil, Traktöre Çarptı: 3 Yaralı
Batalgazi Belediyespor 3 Puanla Dönüyor: 1-3
Yeşilyurtspor, Niğdespor'u Evinde Vurdu: 4-1
Yeni Malatyaspor Her Zamanki Gibi: 3-1
Mersin'de Hüseyin Atılgan Parkı Açıldı
Veli Ağbaba Malatya'da CHP'nin Oylarını Artırdı
Arguvanlı Gençler 29 Ekim'i Ankara'da Kutladı
Ceviz Kabuğundan Asfalta Çevreci Çözüm
Malatya'da Tartışılan Yapı Az Hasarlı Çıktı
Ağbaba; Arapgir Kara Yolu İhmal Edildi
Başkan Sami Er Yazarlarla Bir Araya Geldi
MİAD Başkanı Yunus Akdaş Yeniden Seçildi
BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ
Malatya'da 11. Kitap Fuarı Törenle Açıldı
MTSO heyeti Bursa'da Fabrikada İnceledi
BATTALGAZİ'DE ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞUYOR
Yeni Malatyaspor'da Cemil Tonguç Dönemi
AK Parti Teşkilatı Kızılay'a Kan Bağışladı
Çilesiz Kütüphanesi Törenle Açıldı
Malatya’da Tren, Tırla Çarpıştı
Malatya'da Taksi Sürücüleri Eğitildi
Sürgü Baraj Gölü’nde Yılın ilk alabalık bereketi
Genç Meclis Üyeleri Malatya'da Tramvay İstedi
CUMHURİYET KUPASI FUTSAL TURNUVASI TAMAMLANDI
Kısa Film Yarışması Başvuruları 1 Kasım’da Başlıyor
Araştırma Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi
Yırtılan Atatürk Posteri Değiştirildi
Suriye’nin yeniden imarında Türk firmalar etkin rol üstlenecek
Gaz Lambası Işığında Okudu, Kitap Işığı Oldu
DOĞANŞEHİR DE BİR BAŞARI HİKAYESİ
11. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI AÇILIYOR
Arapgir Malatya'dan Ayrılmayı Tartışıyor
Malatya Yeşilyurtspor Kupadan Elendi: 3-1
Cumhuriyetin 102. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı
Onar Köyünde Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
Başkan Fatma Şahin Metro İle Destan Yazıyor
Başkan Yıldırım: Cumhuriyet özgürlük, eşitlik ve adalettir
