MASKİ VE İLBANK MALATYA İÇİN TOPLANDI
Gündem, 28 Temmuz 2020 03:11Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ile İLBANK Elazığ Bölge Müdürlüğü 2020 ve 2021 yılında Malatyaya yapılacak olan alt yapı yatırımları için istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Kaptaj’da yapılan toplantıya MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, İLBANK Elazığ Bölge Müdürü Celal Kaştı, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, MASKİ Yatırım İnşaat Dairesi teknik personelleri, Plan Proje birimi personelleri ve İLBANK Elazığ Bölge Müdürlüğü kontrol teşkilatı personelleri katıldı.
Malatya için birçok projemiz var.
Malatya’nın altyapı yatırımlarının konuşulduğu toplantıda konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın gösterdiği hedefler doğrultusunda projeler üretiyoruz. Daha yaşanabilir bir Malatya için mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. Malatya’mız için özellikle 2019 – 2020 yılları için hızlı bir şekilde projeler planladık. Özellikle JICA’dan dolayı 2020 – 2021 yılları için de ciddi bir şekilde yatırımlar planlıyoruz. Kısmen ihale ettiğimiz ve özellikle yerinde ihale edeceğimiz çok projelerimiz var. Bu projeler hakikaten bizlere umut oldu” dedi.
Hatasız ve sorunsuz bir alt yapı için devamlı iş ortakları ve personel ile istişare halinde olduklarını kaydeden Karataş, “Finansal boyutta sıkıştığımız da ilk çaldığımız kapı İller Bankası’dır. Gerek araç-gereç gerekse de altyapıyla ilgili olarak gelen her türlü talebi karşılayabilecek duruma geldik. Bundan dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Başta, siyaseten ve bürokraten bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Güzel işlere imza atacağız
İLBANK Elazığ Bölge Müdürü Celal Kaştı ise Malatya ve bölge illeri için her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini aktararak, “Bizler, Büyükşehir Belediyesi için, MASKİ için üstümüze düşeni yapıyoruz. MASKİ ve İLBANK olarak istişare ile çok güzel işlere imza atacağımıza inancım tamdır” ifadelerini kullandı.
Gündem, 28 Temmuz 2020 03:11
Yorumlar (0)

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor
