MTSO BAŞKANI SADIKOĞLU'NUN 15 TEMMUZ MESAJI
Haber, 14 Temmuz 2020 18:30Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
DESTAN YÜREKLE YAZILDI
Başkan Sadıkoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasiye karşı bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. O gece gösterdi ki ülkemizin geldiği noktada esaret altına alınması söz konusu değildir. Bundan sonra insanların hürriyetine kast etmek kolay olmayacaktır. Türk milleti yeri geldiğinde esaret altına alınmaktansa ölmeyi, vatanı için şehit olmayı tercih eder. Bunun en bariz örneği 15 Temmuz’da yaşanmıştır. Bugüne kadar yürekleri ile destan yazan milletimiz 15 Temmuz gecesi de canına, malına ve vatanına kasteden hain ve alçakça saldırıya karşı yüreğini ortaya koyarak darbe girişimini geri püskürtmüş, destanın yürekle yazıldığını göstermişti.”
“DEMOKRASİ MÜCADELESİ GERİ GİTMEYECEKTİR”
Demokrasiyle birlikte ülke ekonomisinin de önünün açık olduğunu vurgulayan Başkan Sadıkoğlu, “Ülkemiz geçmişinde yaşanan birçok darbeler ve darbe girişimleri dolayısıyla bugün geldiği noktaya geç ulaşmıştır. Artık darbeler ülkesi konumundan sıyrılan ülkemizde demokrasi mücadelemiz kararlılığımız ve azmimizle devam edecektir. Demokrasiyle birlikte ülkemizin ekonomisinin, üretiminin ve ihracatının önü açık olacaktır. İş dünyası olarak bizler, ülkemiz ve milletimiz için büyük bir azimle ve heyecanla çalışıyor, hedeflerimizi gerçekleştirmek adına mücadele ediyoruz. Üretiyoruz, ihracat gerçekleştiriyoruz, istihdama katkıda bulunuyoruz” dedi.
“DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ”
Başkan Sadıkoğlu, mesajını şu ifadelerle tamamladı; “15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yılında bir kez daha demokrasimize ve vatanımıza sahip çıkan yüce milletimize teşekkür ederim. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle o kara gecede vatanı uğruna şehit düşen 251 vatandaşımızı rahmetle anıyor, gazilerimizi de minnetle yad ediyorum”Başkan Sadıkoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasiye karşı bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. O gece gösterdi ki ülkemizin geldiği noktada esaret altına alınması söz konusu değildir. Bundan sonra insanların hürriyetine kast etmek kolay olmayacaktır. Türk milleti yeri geldiğinde esaret altına alınmaktansa ölmeyi, vatanı için şehit olmayı tercih eder. Bunun en bariz örneği 15 Temmuz’da yaşanmıştır. Bugüne kadar yürekleri ile destan yazan milletimiz 15 Temmuz gecesi de canına, malına ve vatanına kasteden hain ve alçakça saldırıya karşı yüreğini ortaya koyarak darbe girişimini geri püskürtmüş, destanın yürekle yazıldığını göstermişti.”
“DEMOKRASİ MÜCADELESİ GERİ GİTMEYECEKTİR”
Demokrasiyle birlikte ülke ekonomisinin de önünün açık olduğunu vurgulayan Başkan Sadıkoğlu, “Ülkemiz geçmişinde yaşanan birçok darbeler ve darbe girişimleri dolayısıyla bugün geldiği noktaya geç ulaşmıştır. Artık darbeler ülkesi konumundan sıyrılan ülkemizde demokrasi mücadelemiz kararlılığımız ve azmimizle devam edecektir. Demokrasiyle birlikte ülkemizin ekonomisinin, üretiminin ve ihracatının önü açık olacaktır. İş dünyası olarak bizler, ülkemiz ve milletimiz için büyük bir azimle ve heyecanla çalışıyor, hedeflerimizi gerçekleştirmek adına mücadele ediyoruz. Üretiyoruz, ihracat gerçekleştiriyoruz, istihdama katkıda bulunuyoruz” dedi.
“DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ”
Başkan Sadıkoğlu, mesajını şu ifadelerle tamamladı; “15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yılında bir kez daha demokrasimize ve vatanımıza sahip çıkan yüce milletimize teşekkür ederim. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle o kara gecede vatanı uğruna şehit düşen 251 vatandaşımızı rahmetle anıyor, gazilerimizi de minnetle yad ediyorum”
Haber, 14 Temmuz 2020 18:30
Yorumlar (0)
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
Taşkın: Mahallelerdeki En Güçlü Bağımız Kadın Kollarımızdır
Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
Melekbaba’da Gençlik Etkinliği
Tecde, Şeyhbayram ve Karakavak’ta Yollar Asfaltlanıyor
CHP Heyeti İlçe Belediyelerini Ziyaret Etti
Ergün Apartmanı Davası 21 Ocak'a Ertelendi
HAK HABERCİLİĞİ NEDİR?- Süleyman İRVAN
Meclis Üyesi Ergül Günaydın CHP'den İstifa Etti
