BAKAN KASAPOĞLU, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
Siyaset, 06 Temmuz 2020 17:26Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatyaya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bir süre önce Büyükşehir Belediye Meclisinden Bakan Kasapoğlu için “Fahri Hemşehrilik Beratı” kararı alınmış olması dolayısıyla “Tüm hemşehrileri adına kendilerine hoşgeldiniz diyorum” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye binası girişinde çiçekle karşılanan Bakan Kasapoğlu, Başkanlık Makamına geçerek, Başkan Gürkan’la bir süre görüştü.
Ziyarette, Vali Aydın Baruş, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Hakan Kahtalı;AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, İlçe Belediye Başkanları, belediye meclis üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları ileBüyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.
Bakan Kasapoğlu, Başkanlık Makamında Malatya Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.
Gürkan: Bakanımızı kendi şehrinde ağırlamaktan büyük onur duyuyorum
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Sayın Bakanımızı kendi şehrinde görmekten, ağırlamaktan büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum” diye başladığı konuşmasında, “Bu vesileyle tüm hemşehrileri adına kendilerine hoşgeldiniz diyorum. Biz Malatya’yı tarif ederken ‘İnsanlık medeniyetinin başladığı Anadolu’yu Anayurt yapan Destan Şehri’ diye tarif ediyoruz. Tarihteki kahramanlık destanlarından Battalgazi ve Danişmentgazi destanları vardır. Her ikisi de Malatyalıdır” ifadelerini kullandı.
Malatya’nın tarihi hakkında bilgiler veren Başkan Gürkan, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalar yaptı.
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Başkan Gürkan’a teşekkür etti.
Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, günün anısına Bakan Kasapoğlu’na Malatya halısı ile sedefli tablo hediye etti.
Siyaset, 06 Temmuz 2020 17:26
Yorumlar (0)

Kabuklu fındığın kilosu 320 lirayı gördü

Doğanşehir'de ki Ahır Yangınında 10 Hayvan Telef Oldu

12 DEV ADAM 24 YIL ARADAN SONRA YARI FİNALDE!

TSO Battalgazi'de Taziye Evi Yapacak

Yeşilyurt Belediyesi’nden Avrupa Arenasına!

Malatya'da Kaçakçılık Operasyonu

‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ Coşkusu

Altun: Malatya Stadı SOS Veriyor

Ağbaba: Cumhurbaşkanını Her Hafta Bekliyoruz

Yeşilyurtspor'un Kupadaki Rakibi Belli Oldu

Yeşilyurtspor Emin Adımlarla Geliyor

Bakır: Okul Kıyafetleri İstenilen Yerden Alınabilir

Don Ödemesi Belli oldu: Dekara 5.500 TL.

Malatya'da yapımı tamamlanan 12 okul Açıldı

Arapgir Festivali Güreş Müsabakalarıyla Sona Erdi

Doğanşehir'deki Taş Ocaklarına Köylüler Tepki Gösterdi

Malatya'da 150 bin Öğrenci Eğitime Başladı

Arapgir'de Mor Reyhan Hasadı Başladı

FİLENİN SULTANLARI DÜNYA İKİNCİSİ!

Yalçınkaya: Bizi yıpratmaya çalışanlar asla başaramayacak

Yeşilyurtspor'da Deplasman Coşkusu

Yeşilyurtspor, Nevşehir'den Galibiyetle Dönüyor: 1-3

Yeni Malatyaspor: 1 - Gebze Spor Kulübü: 4

BASKETBOLDA ÇEYREK FİNALDEYİZ

VOLEYBOLDA FİNALDEYİZ! TÜRKİYE: 3 JAPONYA: 1

Yamadağı Kayak Merkezi Kaderine Terk Edildi

Malatya'da 3.8 Milyar Don Zararı Ödenecek

Malatya'da Yavuz Bingöl Konseri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Hak Sahibinden 2'si Yeni Yuvasına Kavuştu

Yeni Malatyaspor-Gebzespor ile Pazar Günü Karşılaşıyor

Yeşilyurtspor, Suvermez maçıyla Sahaya İniyor

Evlerini Teslim Alan Depremzedeler Memnun

BATTALGAZİ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Sadıkoğlu’ndan 6. Bölge Teşvikleri ve Destek Çağrısı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Zabıta Ekiplerinden Okul Öncesi Kırtasiye Denetimi!

Sayın Cumhurbaşkanım; Malatya Raylı Sistemleri Hayal Ediyor

Yıl 1928... Malatya Orta Mektebi

Darende de Festivale Destek Olanlara Plaket Verildi
