GÜRKAN: YENİ YOL AÇMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
Gündem, 09 Haziran 2020 03:19Kaliteli ve sağlıklı hizmet götürebilmek için geçtiğimiz günlerde araç filomuzun sayısını artırmıştık. Malatyanın sağlıklı büyümesini sağlayacak yeni yol projeleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Dilek Caddemiz Malatyanın önemli ulaşım akslarından biridir.
Malatya Büyükşehir Belediyesi toplam uzunluğu 7.5 kilometre olan ve Dilek Mahallesini, Malatya’ya bağlayan Dilek Caddesinde genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başladı.
Malatya’nın önemli ulaşım akslarından biri olan, Dilek Mahallesini kent merkezine bağlayan, aynı zamanda Kuzey Kuşak Yolunun da önemli bir parçası olan Dilek Caddesinin 2.5 kilometrelik bölümünde genişletme ve asfalt yenileme çalışmaları yapılıyor.
Daha önce 5 kilometrelik bölümü 7 metreden 30 metre genişliğine çıkarılan Dilek Caddesinde, altyapı çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. Genişletme ve asfaltlama çalışmalarının ardından, cadde güzergâhında kaldırım ve peyzaj düzenleme çalışmaları da planlandı. Yapılan çalışmalarla Dilek Caddesinin konforu ve güvenliği standartlara uygun hale getiriliyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Dilek Caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Geziye AK parti İl Başkanı İhsan Koca, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, Dilek Mahalle Muhtarı Ali Aslan da katıldı.
Aslan: Yolumuzun yapılmasından dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz
Dilek Caddesinin büyük bölümünün geçmiş yıllarda genişletildiğine dikkat çeken Mahalle Muhtarı Ali Aslan, “Yapılmayan 2.5 kilometrelik yolumuz vardı. Yapılmasını özlemle bekliyorduk. Şimdi yapılıyor olduğunu görmekten son derece mutluyuz. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Gürkan: Dilek Caddesi Malatya’nın önemli akslarından biri
Büyükşehir Belediyesinin merkez kırsal ayrımı yapmadan, Malatya’nın her noktasına hak ettiği hizmeti götürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hekimhan, Doğanşehir, Akçadağ, Pütürge ilçelerimizde yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Kaliteli ve sağlıklı hizmet götürebilmek için geçtiğimiz günlerde araç filomuzun sayısını artırmıştık. Malatya’nın sağlıklı büyümesini sağlayacak yeni yol projeleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Dilek Caddemiz Malatya’nın önemli ulaşım akslarından biridir. Kuzey Kuşak yolunun da önemli bir parçasıdır.
Çalışmaların tamamı bittiğinde Dilek Mahallemizin gelişimi de ivme kazanacak. 20 gün gibi kısa bir sürede buradaki çalışmaları tamamlamayı arzuluyoruz” şeklinde konuştu.
Koca: Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
Dilek Caddesinin son etabı olan 2.5 kilometrelik bölümün yapımına başlandığına dikkat çeken AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ise “Son etabı yapmak Başkanımız Selahattin Gürkan’a nasip oldu. Buranın da tamamlanmasıyla birlikte özlenen tablo ortaya çıkacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gündem, 09 Haziran 2020 03:19
Yorumlar (0)
Başkan Yıldırım: Cumhuriyet özgürlük, eşitlik ve adalettir
Geçit: Cumhuriyet, Bağımsızlığımızın En Büyük Teminatıdır
Başkan Er: Cumhuriyet Umudu Yeniden Yeşertmektir
CHP ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU
Ağbaba: Cumhuriyet Bu Toprakların En Büyük Devrimidir
Sergilenmeye Değer Ödülü Aldı
BATTALGAZİ’DE CUMHURİYET COŞKUSU
Sadıkoğlu: Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun
Malatya’da 29 Ekim Coşkusu
Darende de Patates Üretiminde Rekor Hasılat
Turgut Özal Tıp Merkezinde Doktora Saldırıya Tepki
YAMA DAĞI GÜZ MEYVELERİ
Başkan Er Mevlana Orta Okulunu Ziyaret Etti
ARGUVAN’DA CUMHURİYET COŞKUSU
BATTALGAZİ’DE KIŞ ÖNCESİ YOĞUN ASFALT ÇALIŞMASI
Gülistan Teyze Asfalt İstedi, Belediye Kolları Sıvadı
Kulaçlar Gazze İçin Atıldı!
'KÖŞKERLİK SABIR, DİKKAT VE İNCELİK İSTER'
Üretici Dertli: Pancar Kazandırmıyor
GAZETECİLER AT YAYLASI’NDA OFF-ROAD HEYECANI YAŞADI
TGK 29. BAŞKANLAR KURULU’NDAN GÖRKEMLİ GALA GECESİ
İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya'da
Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Öğrencilerle Buluştu
Battalgazi Belediyesi Taziye Evleri Yapıyor
BAŞKAN ER: MUHTARLAR DEVLETİN VATANDAŞA UZANAN ELİDİR
Doğanşehir'de Kazada Bir Kişi Öldü
Yeni Malatyaspor: 0 1461 Trabzon FK: 4
TGK Sonuç Bildirgesi: BİK Teşvik Edici Olmalı
TGK: Gazetecilik Yasayla Güvence Altına Alınmalı
Ölmeztoprak’tan Bakan Yerlikaya’ya Malatya raporu
Yeşilyurtspor: 0 Kahramanmaraşspor: 2
Anadolu Basını Bolu'da Buluştu
Orduzu'da İntihar Eden Kadının Kimliği Belirlendi
Malatya'da 545 İşletme 173 Milyon TL KOSGEB Kredisi Alacak
Mehmet Arıkan: Kırılmalar (Brekaing) Sergisi
Arapgir de Bilim Şenliği Başladı
Deprem Çalıştayı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
SÜMER PARK'A VEFA KONAĞI YAPILIYOR
Yeşilyurt Asfaltlama Çalışmalarına Hız Verdi
