HİKMET KARAMAN'IN AKLI ÖNÜMÜZDEKİ SEZONDA
Spor, 04 Haziran 2020 23:15BtcTürk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, 12 Haziranda başlayacak maçlar öncesinde A Spor'da açıklamalarda bulundu.

BtcTürk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, 12 Haziran’da başlayacak maçlar öncesinde A Spor'da açıklamalarda bulundu.
Kolektif çalışmaları gerektiğini söyleyen Karaman, “Çözüme ve probleme dayalı çalışırsak hiçbir şey başaramayız. Antrenmanlarımıza devam ediyoruz ve iyi çalışıyoruz. Futbolu çok özledik. Oyuncularda inanılmaz bir heyecan var” dedi.
5 maçı kendi sahalarında oynayacaklarını vurgulayan Hikmet Karaman, “Kasımpaşa iyi bir takım ve şahıs takımı. İlk maçımızı onlarla oynayacağız. Düşme potasına baktığımızda; Kayserispor, Kasımpaşa, Ankaragücü, Yeni Malatyaspor gibi takımlar var. Bugün uzun bir aradan sonra sokağa çıktım. Taraftarda inanılmaz bir heyecan var. Hocam, ligde kalacağız. Yeni Malatyaspor’u çok özledik söylemleri oluyor. Bizim en büyük avantajımız, 5 maçımızı kendi sahamızda oynayacağız” diye konuştu.
Yeni Malatyaspor’un ligde kalacağını söyleye Karaman, “Bursaspor’u çalıştırdığım da lig 4’üncüsü olmuştuk. Kayseri Erciyesspor’dayken UEFA, ikinci yarıda bizi en iyi çıkış yapan takım olarak göstermişti. Gaziantepspor’da da iyi bir başarı yakalamıştık ama kulüp başkanının başına talihsiz bir olay gelmişti. Şunu söylemek gerekirse, Yeni Malatyaspor’a gelirken de sayın başkanımız Adil Gevrek’e inşallah bu seneyi atlatacağız dedim. Ama seneye sen bana ilk 7’ye oynayacak bir takım yap, ben bunu ilk 4’e oynatacağım dedim. Ben, teknik heyetimin katkısıyla bunu başaracağım” ifadelerini kullandı.
Spor, 04 Haziran 2020 23:15
Yorumlar (0)

Kale’de Otel Yapılacak Araziye El Koydular

Hasan Basri Karataş Vefat Etti

Karakaya'dan Malatya'ya İçme Suyu Arayışı

Bursaspor Maçı Malatya'da Oynanacak

Battalgazili Muhtarlar Sorunlarını Anlattı

Konak'ta Hasar Alan Köprü Onarıldı

Yeşiltepe ‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ İle Şenlendi

Saray Mahallesi Saray Çarşısı Olurken

Sarıgül: Malatya Basını 2.5 Yıldır Konteynırda Çalışıyor

Vali Yavuz Kırsal Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi

Malatya Depremden Sonra Ekonomi Depremi de Yaşadı

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Başkan Geçit: Yeşilyurt'ta Kırsalın Çehresi Değişiyor

Babacan: Komisyon da şehit yakınları ve Gazileri Dinledik

Sarıgül: CHP güneşinin Malatya’dan doğduğunu görüyorum"

Büyükşehir Nikah Ücretini 250 Liraya İndirdi

Tehlike Yaratan Beton Mikseri Emniyete Çekildi

ZAFER BAYRAMI AYAK TENİSİ TURNUVASI

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelere Kırtasiye Desteği

Yeşilyurt'ta Aile Şenlikleri Düzenlendi

Malatya'da Bir Zamanlar Esansçılar

Hekimhan'daki Dipsiz Göl Yaygın Basında

Erbakan: Malatya da Depremlerin Yaraları Sarılmadı

Yavuz: Deprem ülkemizin değişmez bir gerçeğidir

'Sanat Sokak'ta Etkinliği Düzenlendi

Kuluncak'dan Elazığ'a Doğalgaz Boru Hattı

Ahmet Taş'a Veda

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu

Yeşilyurt'ta Esrar Ele Geçirildi

Darende de İçme Suları Tehlike Saçıyor!

Malatya da Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Ağbaba: Şire Pazarındaki Takas Yolsuzluktur

Doğanşehir Kaymakamı Deprem Konutlarını İnceledi

AK Parti 24 Yaşında

Milletvekili Sarıçiçek Yaylasını Gezdi

YILMAZOĞLU: MEMUR GEÇİNEMİYOR

Kaçak Hafriyat Dökülen Alanlar Temizleniyor

2’nci Ordu Komutanlığına Korgeneral Topaloğlu Atandı

Arapgir Belediyesi Arsalarını İhale ile Sattı
