BÜYÜKŞEHİR BAYRAMDA MÜZİK ZİYAFETİ SUNDU
Yaşam, 27 Mayıs 2020 22:04Salgın nedeniyle uzun zamandır evden çıkamayan yaşlılarımıza yönelik Vefa Konağı önünde müzik şöleni düzenleyen Büyükşehir Belediyesine ait üstü açık otobüs de müzik kutusuna dönüştürülerek, bayram boyunca Malatyanın cadde ve sokaklarını gezip evlere misafir oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramında düzenlediği etkinliklerle evinden çıkamayan binlerce Malatyalının gönlünü fethetti.
Salgın nedeniyle uzun zamandır evden çıkamayan yaşlılarımıza yönelik Vefa Konağı önünde müzik şöleni düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bayram süresince de otobüsle şehrin her metrekaresini gezerek bayram coşkusunu balkonlara, teraslara ve pencerelere taşıdı.
Vefa Konağı önündeki müzik şöleninde yaşlıları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da yalnız bırakmadı.
Yaşlılarla bayramlaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramını bu yıl buruk ve hüzünlü karşıladıklarını belirterek, “Temennimiz ve dileğimiz diğer bayramların daha güzel ve coşkulu geçmesidir. Milletimizin ve insanlığın yakasına yapışan bu virüs inşallah en kısa zamanda biter. Sevginin, muhabbetin, birlik-beraberliğin bol olduğu, bayramların bayram tadında yaşandığı güzel günlerde tekrar buluşmak en büyük isteğimizdir” dedi.
Vefa Konağının gerçek sahipleri de düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.
Büyükşehir Belediyesine ait üstü açık otobüsü de müzik kutusuna dönüştürülerek, bayram boyunca Malatya’nın cadde ve sokaklarını gezip evlere misafir oldu. Müzik ziyafetine Malatyalılar; balkonlara, pencerelere ve teraslarına çıkarak ortak oldular.
Yaşam, 27 Mayıs 2020 22:04
Yorumlar (0)

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık

Başkan Er: 15 Temmuz Şanlı Bir Direnişin Adıdır

Darende Yıkılhan’da Binlerce Kişi Halaylarla Buluştu

Samanköy Konteyner Kent'te Cinayet

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

17. Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın'la Sözleşme İmzaladı

TGS, Malatya’da gazetecilere haklarını anlattı!

TSYD'nin Ağabeyi Kerim Hoşfikirer'i Kaybettik

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı

Gevrek: Ortada para yok, sadece laf var

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın ile Anlaştı

Malatya'da 10 Torbacı daha Tutuklandı

'Malatya Emin Adımlarla Ayağa Kalkıyor'

Malatya'da Genel Tarım Sayımı Eğitimleri Başladı

15 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLER MALATYA’DA

MALATYALI HASAN DURAK

Onar Köyü’nde Muharrem Ayı Lokması Dağıtıldı

Depremzede Sporculardan 5’i bir yerde Şampiyonluk

Yeşilyurt Belediyesi, Kırsalda Yolları Onarıyor

Ballıkaya'da İmam Hüseyin Kurbanı ve Aşure Yapıldı

'Altay Kışlası Kırmızı Çizgimiz'

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

BATTALGAZİ’DE MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR'DA ORHAN BARMAN DÖNEMİ
