MTSO YETİMLER KERVANINI UNUTMADI
Ekonomi, 22 Mayıs 2020 21:03Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Bayram öncesi Malatya Yetimler Kervanı Derneğini ziyaret ederek dernek bünyesindeki tüm ailelere alışveriş çeki ve gıda yardımında bulundu.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Bayram öncesi Malatya Yetimler Kervanı Derneği’ni ziyaret ederek dernek bünyesindeki tüm ailelere alışveriş çeki ve gıda yardımında bulundu.
Bayrama kısa bir süre kala yardım ve destek faaliyetlerini sürdüren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası bugün Malatya Yetimler Kervanı Derneği’ni ziyaret ederek çeşitli yardımlar gerçekleştirdi.
MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, dernek çatısı altındaki tüm ailelere dağıtılmak üzere, şehirdeki büyük marketlerde kullanabilecek alışveriş fişleri Dernek Başkanı İhsan Çolak’a teslim edildi.
Başkan Sadıkoğlu burada yaptığı konuşmada, derneğe olan desteklerinin güçleri nispetince devam edeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı; “Her dönem sizlerle beraber olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Yetimler Kervanı Derneği’ni unutmamaya çalışıyor ihtiyaçların giderilmesi noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün de hem sizleri ziyaret etmek, hem sorunlarınızı dinleyip sıkıntılarınız hakkında bilgi almak ve hazırladığımız yardımları sizlere ulaştırmak için buradayız”
Konuşmasında çalışmaları ve gayretinden dolayı Dernek Başkanı İhsan Çolak’a da tebriklerini ileten Sadıkoğlu; “Başta Dernek Başkanı Sayın İhsan Çolak Bey olmak üzere tüm dernek yönetimine teşekkür ediyoruz. Onlar, sizleri bir araya getirip sıkıntılarınızı problemlerinizi öğreniyor bizler de onların verdikleri bilgiler doğrultusunda elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Her Ramazan ayında sizler ve çocuklarımızla birlikte bir iftar tertip edip bir arada oluyorduk ancak bu Ramazan maalesef salgın dolayısıyla bunu gerçekleştiremedik. Pandemi sürecinin bitmesiyle yeniden çocuklarımızla aynı sofrada oturmayı diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Ailelerle birlikte bir süre sohbet ederek ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgi alan Başkan Sadıkoğlu, bir annenin çocukların tatlı dağıtılmasını beklediklerini dile getirmesi üzerine, bu isteği karşılıksız bırakmayacaklarını belirterek tüm ailelere gün içerisinde dağıtılacağı sözünü verdi.

Ekonomi, 22 Mayıs 2020 21:03
Yorumlar (0)
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
