AĞBABADAN SEYRAN CAMİSİNE BAĞIŞ
Gündem, 21 Mayıs 2020 08:37CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba tarafından Seyran Mahallesi Camisine yapı malzemeleri bağışlandı. Malzemelerin tesliminde konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz İnanç merkezlerine dil uzatılmasına izin vermeyiz dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba tarafından Seyran Camisine yapılan bağışları Seyran Mahallesi Muhtarı Zihni Dönmez, Cami İmamı Ali Kemal Dönmez, Kuran Kursu yaptırma Derneği Başkanı Ramazan Kılıça teslim etti.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Seyran Camisi önünde yaptığı açıklamada “ CHP Genel Başkan Yardımcımız ve Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba tarafından Seyran Camisine yapı malzemesi bağışı yapılmıştır. Yaklaşık 20 bin lira civarında bir yardım gerçekleştiriyoruz. Genel Başkan Yardımcımızın selamları ile bugün Seyran Mahallesindeyiz. Geçmişten günümüze geleneğimizde de bu var. Hem hizmetlerimizi hem yardımlarımızı her kesime eşit şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz. Birliğe ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu memlekette yaşayan herkesin bu şekilde herkesin kardeşliğini temin etmek istiyoruz. Bu açıdan değerlendirdiğimizde Cami de Cemevi de hepimizin ortak değeridir. Bunlar bizim kutsallarımız. Dolayısıyla bu inanç merkezlerimize her zaman sahip çıkmamız gerekiyor. Şuan ki Milletvekilimiz Veli Ağbaba, önceki milletvekilimiz rahmetli Mevlüt Aslanoğlu, daha önceki milletvekillerimiz hiçbir ayrım yapmadan tüm bu inanç merkezlerine her türlü hizmeti vermekte kendimizi mükellef hissediyoruz” dedi.
İNANÇ MERKEZLERİNE DİL UZATILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ
Hiç kimsenin inanç merkezlerine dil uzatmasına müsaade etmeyeceklerini kaydeden CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “ Türkiye Cumhuriyeti’nin çatısı altında birlikte kardeşçe yaşamanın yollarını aramamız lazım, bu yolda hizmet etmemiz lazım. Ramazan Ayı içerisindeyiz. Bayram arifesindeyiz. Ramazan Ayı paylaşmanın, dostluğun, kardeşlik duygularının en üst seviye de yaşandığı bir ay. Bu ay içerisinde bu ayın bitimine doğru böyle bir yardımı ve hayrı yapmış olmasından dolayı vekilimize teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.
Kiraz; “Koronavirüs salgını dolayısıyla bu yıl belki bayramımızı eskisi gibi kucaklaşarak kutlayamayacağız. Tokalaşmadan, büyüklerimizin elini öpmeden bayramımızı geçireceğiz. İnşallah en kısa zamanda bu virüsten kurtuluruz ve önümüzdeki günlerde yaşayacağımız bayramlarımızı gelenek ve kültürümüzde olduğu gibi daha yakınlaşma mesafesinde kutlarız. Herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. Sizlere de tekrardan teşekkür ediyor, emrinizde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. “ dedi.
BAYRAM ÖNCESİ VEKİLİMİZDEN BAYRAM HEDİYESİ
Seyran Mahallesi Muhtarı Zihni Dönmez, Seyran Mahallesinde yapmış olduğumuz hayır sahipleri sayesinde Cami ve Kur’an Kursu’muzun su tesisatını CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Sayın Milletvekilimiz Veli Ağbaba tarafından gönderilen malzemelerle yapacağız. Sayın Vekilimizden Allah razı olsun. Bayram öncesi mahallemize bayram hediyesi olarak değerlendiriyoruz.

.jpg)

Gündem, 21 Mayıs 2020 08:37
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

Yeni Malatyaspor Kulübünü Kim Kurdu?

Malatya'nın İlk Kayyum Valisi Cezmi Kartay

Bezmialem Hastanesi’nde Mimsan İmzası

Battalgazi Belediyesi Bebek Bezi Yardımına Başladı

Ağbaba Ailesine Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti Teşkilat Akademisi Malatya'da Toplandı

Malatya Valisi YKS Başarısını Paylaştı

Darende Belediyesi Tohma'yı Temizliyor

Adıyaman Cendere Köprüsü

Doğanşehir'in Şatırobası'nda Aşure Etkinliği

Yeşilyurtspor Teknik Direktörünü Belirledi

Kaymakam, üreticiyle buğday hasat etti

Ağbaba Ailesinin İşyerinde çıkan Yangın Hasara Yol Açtı

Kurum: 300 Bininci Konutu Malatya'da Teslim Edeceğiz

Doğru Tercih İçin 5 Altın Kural

Altan Öymen hayatını kaybetti

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz
