Artık Millet başının çaresine baksın diyen bir devlet yok
Siyaset, 16 Mayıs 2020 04:47AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte Battalgazi ilçe Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret etti

Vefa Sosyal Destek Grubu’ndaki görevli personellerin kutsal bir görev yürüttüğünü ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımızın koordinesinde Battalgazi Belediyemiz başta olmak üzere bütün kurumlarımızdan insanlar dahil edilerek, böyle ekipler oluşturuldu. Bugün Sosyal Vefa Destek Grupları içerisinde Belediyelerde çalışan zabıtalar ve personelleri var. Bu süreçte Battalgazi Belediye Başkanımıza ve Battalgazi Kaymakamlığımıza göstermiş oldukları bu üstün gayretten ve burada ki arkadaşlarımızın hayırseverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin yardımlarıyla yaşlılarımıza, büyüklerimize, ulaşamadığımız insanlara ulaşıyoruz. Sizler; 65 yaş üstü vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın duasını alıyorsunuz. Muhteşem, çok kutsal bir iş yapıyorsunuz. Bu kutsal işi yapan Vefa Destek Grubu’ndaki iki evladımızı, şerefsiz terör örgütü, teröristler şehit ettiler. Kutsalı olmayan o terör örgütlerinin hepsinin kökünü kazıyacağız” Diye Konuştu.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Vefa Sosyal Destek Grubu’na gelen bir telefona da bakarak, vatandaşın talebini yerine getirdi. Milletvekili Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte ziyarette bulunduğu Battalgazi Vefa Sosyal Destek Grubunda, Van’daki hain terör örgütü PKK'nın saldırısına uğrayanlar için dua etti.
FIRAT: “BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK ALIYORUZ”
Bu zorlu süreçte Battalgazi Belediyesi’nden büyük destekler aldıklarını dile getiren Malatya Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Adnan Fırat, “Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde bir pandemi sürecinden geçiyor. Bu süreçte ülke olarak seferber olmuş durumdayız. Bu zorlu süreçte Battalgazi belediye Başkanımız Osman Güder ve Başkan yardımcılarımız bizlere çok büyük destekleri olmuştur. Her daim araç ve personel gibi ihtiyaçlarımızda yanımızda oldular. Bu ihtiyaçlarımızın büyük bölümü Battalgazi Belediyesi tarafından karşılandı. Ben, Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ve ekibine bu noktada ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN GÜDER: “VEFA SOSYAL DESTEK GRUPLARINA YAPILAN SALDIRILARI KINIYORUZ”
Sözlerine Van ve Adana’daki Sosyal Destek Gruplarına yapılan saldırıları kınayarak başlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bildiğiniz üzere Van'ın Özalp ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu’nun aracına hain bir saldırı gerçekleştirildi. Bu arkadaşlarımızın bir hedefi vardı. Görevleri oradaki mazluma, garibana, fukaraya ve ihtiyaç sahibine yardım götürmekti. Ama katil terör örgütü 2 kardeşimizi şehit etti. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabırlar niyaz ediyoruz. Birde Adana’da bir saldırı gerçekleşmiş. Bu saldırıyı da buradan kınıyoruz. Bugün AK Parti MKYK Üyemiz ve Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendi ile birlikte Sosyal Vefa Destek Grubumuzun yanında olduğumuzu ifade etmek ve yapılan çalışmalarını yerinde görüp istişare etmek için buradayız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu tür terör örgütleri bundan önce vardı, şimdi de varlar, bundan sonrada var olduklarını sanacaklar. Ama Milletin birlik ve beraberliği, Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkışıyla ve İçişleri bakanımızın da desteği ile bunların kökü kazındı. Kazınmaya da Allah’ın izniyle devam edecek.”
“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. BİZLER HER DAİM YANINIZDAYIZ”
Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli personellere teşekkürlerini ileten Başkan Güder, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla 22 Mart’ta Sosyal Vefa Destek Grubu’nu Battalgazi ilçemizde Battalgazi Kaymakamlığımızın koordinesinde kurmuş olduk. O tarihten bu zamana kadar özellikle Battalgazi’de resmi kurumlar ve yerel yönetimlerde ki arkadaşlarımız ile beraber 65 yaşın üzerinde dışarıya çıkamayan ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak Vefa Destek grubunun içerisinde arkadaşlarımızı ile beraber yer alıyoruz. Hem araç desteği hem de personel desteği ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına büyük gayretler sarf ediyoruz. Bu noktada Vefa Sosyal Destek Gruplarında görevli personellere bir parantez açmak istiyorum. Gerçekten bu yapılan görev gönül işi. Sizlerde çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Hayır duası alıyorsunuz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yetişiyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Battalgazi Belediyesi olarak her daim yanınızdayız. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.






Siyaset, 16 Mayıs 2020 04:47
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık

Başkan Er: 15 Temmuz Şanlı Bir Direnişin Adıdır

Darende Yıkılhan’da Binlerce Kişi Halaylarla Buluştu

Samanköy Konteyner Kent'te Cinayet

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

17. Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın'la Sözleşme İmzaladı

TGS, Malatya’da gazetecilere haklarını anlattı!

TSYD'nin Ağabeyi Kerim Hoşfikirer'i Kaybettik

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı
