YEŞİLYURT BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 6 YENİ HİZMET ARACI KAZANDIRDI
Ekonomi, 14 Mayıs 2020 14:30319 bin 618lik nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık olan Yeşilyurtta hizmet alanlarının genişlemesiyle yatırımları da bu çerçevede yoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi, alt ve üst yapı başta olmak üzere temizlik, çevre, park yapımı, yol yenileme ve genişletme hizmetlerini hızlandırmak amacıyla araç filosuna 6 yeni hizmet aracı kazandırdı.
YEŞİLYURT BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 6 YENİ HİZMET ARACI KAZANDIRDI
“Hızlı ve Etkin Hizmetler İçin Araç Filomuzu Güçlendirdik”
319 bin 618’lik nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt’ta hizmet alanlarının genişlemesiyle yatırımları da bu çerçevede yoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi, alt ve üst yapı başta olmak üzere temizlik, çevre, park yapımı, yol yenileme ve genişletme hizmetlerini hızlandırmak amacıyla araç filosuna 6 yeni hizmet aracı kazandırdı.
“6 YENİ HİZMET ARACIMIZ HÂYIRLI OLSUN”
Yeşilyurt Belediyesi araç filosunu yeni araçlarla güçlendirdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 23 kentten daha kalabalık bir nüfusa sahip olan Yeşilyurt’umuzda hizmet alanları genişledikçe bizlerde yatırımlarımızı bu şekilde genişletip, büyütüyoruz. Hizmetlerimizi belirli bir plan dâhilinde hızlı ve akıcı olması adına Makine İkmal Birimimizin ihtiyaç duyduğu iş makineleri ve araçları gerek satın alarak gerekse de mevcuttaki yenileyerek gidermeye devam ediyoruz.1,5 aylık süre zarfı içerisinde araç filomuza 3’ü çöp kamyon, 1’i kamyon, 1’i ekskavatör, 1’ide hafif ticari araç olmak üzere 6 adet hizmet aracı kazandırdık. Yeni eklenen araçlarla birlikte halkımıza daha hızlı ve daha etkin hizmetler ulaştıracağız. Türkiye Belediyeler Birliğinden talep ettiğimiz ekskavatör makinesinin araç filomuza dâhil edilmesinde desteklerini esirgemeyen Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin Hanımefendiye şahsım ve hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah yenilediğimiz araç filomuzla Yeşilyurt’umuza daha fazla hizmet ederek, halkımızın talep ve ihtiyaçlarını daha kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Yeni hizmet araçlarımız Yeşilyurt’umuza hâyırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
“HAVUZ SİSTEMİYLE BELEDİYEMİZİ KÂRA GEÇİRDİK”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, araç filosunda uyguladıkları havuz sistemi sayesinde yakıt giderlerinde ciddi seviyede tasarruf elde edip, belediyeyi kâra geçirdiklerini sözlerine ekledi.

Ekonomi, 14 Mayıs 2020 14:30
Yorumlar (0)
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
Taşkın: Mahallelerdeki En Güçlü Bağımız Kadın Kollarımızdır
Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
Melekbaba’da Gençlik Etkinliği
Tecde, Şeyhbayram ve Karakavak’ta Yollar Asfaltlanıyor
CHP Heyeti İlçe Belediyelerini Ziyaret Etti
Ergün Apartmanı Davası 21 Ocak'a Ertelendi
HAK HABERCİLİĞİ NEDİR?- Süleyman İRVAN
Meclis Üyesi Ergül Günaydın CHP'den İstifa Etti
