Şehit ailelerini ziyaret eden Başkan Gürkan
Gündem, 11 Mayıs 2020 01:48Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Anneler Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek, şehit annelerinin Anneler Gününü kutladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Anneler Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek, şehit annelerinin Anneler Gününü kutladı.
Başkan Gürkan’a ziyareti sırasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Kamil Biter’de eşlik etti.
Vatanı ve milleti için canını seve seve feda eden şehitlerimizi şükranla yad ettiklerini belirten Başkan Gürkan, “Vatanı, bayrağı ve toprağı için hiç düşünmeden canını veren şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla yad ediyorum. Cenab-ı Allah ailelerine sabırlar ihsan eylesin.
Sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim. Evlatlarınız bu vatan için toprağa düşmüş, bundan sonra onlar artık vatanın evlatları, bizlerin evlatlarıdır. Bu evlatlarımız vatanın birliği, beraberliği, dirliği ve düzeni için şahadet şerbetini içmişlerdir. İnşallah sizlerde, bizlerde onların şefaatine nail oluruz.
Peygamber Efendimiz (s.a.v) hadislerinde ‘Cennet Annelerin ayakları altındadır’ şeklinde ifade etmiştir. Yine şairlerimiz, ‘Ana başa taç imiş her derde ilaç imiş, kişi pir olsa da anaya muhtaç imiş’ diyerek anneliğin ne kadar kutsal olduğunu vurgulamışlardır. Onun için Ana-Baba rızasını almak çok önemli.
Bizler yerel yönetimler olarak, şehr-ül emini olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bu vatan için evlat yetiştirmiş, vatana feda etmiş insanlara biz minnet duyarız ve onların istekleri bizler için bir emirdir. Şehitlerimizi her zaman şükranla yad ediyoruz, onların yadigarlarının da başımızın üstünde yeri var. Şehit annelerimizin Anneler Gününü tekrar tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Gürkan’a bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şehit Anneleri ise, “Bu günde bizleri hatırlamanız ve ziyaret etmeniz bizleri mutlu etti. Hüznü ve mutluluğu aynı anda yaşıyoruz. Şehit annesi olarak hüzünlüyüz ama ziyaretinizden dolayı da mutluyuz ifadelerine yer verdiler.
Başkan Gürkan ziyaret sonrası şehit annelerine Kur’an, Bayrak ve Çiçek hediye etti.

Gündem, 11 Mayıs 2020 01:48
Yorumlar (0)
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
