YEŞİLYURT BELEDİYESİ, BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARINDA DEZENFEKTAN
Sağlık, 07 Mayıs 2020 18:17Yeşilyurt Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kapatıldıktan sonra Kontrollü Sosyal Hayat uygulamaları çerçevesinde 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren tekrardan hizmet vermeye başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfektan çalışması yapıp, işyeri sahiplerine el dezenfektanı hediye etti.
“Hizmetlerin Hijyenik Ortamlarda Sunulması İçin Gereken Desteği Veriyoruz”
Yeşilyurt Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kapatıldıktan sonra ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ uygulamaları çerçevesinde 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren tekrardan hizmet vermeye başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfektan çalışması yapıp, işyeri sahiplerine el dezenfektanı hediye etti.
“ESNAFLARIMIZIN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE YANLARINDAYIZ”
Yeşilyurt’un farklı noktalarında hizmet veren berber, kuaför ve güzellik salonlarını ücretsiz olarak ilaçlayıp, dezenfekte ettiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Koronavirüs salgınından halkımızı uzak tutmak ve küresel bir tehdit haline dönüşen bu virüsün en kısa sürede bertaraf edilmesi adına Cumhurbaşkanlığımızın talimatlarını ilk günden itibaren yerine getirdik. Normalle sürecinde de aynı şekilde üzerimize düşen sorumlulukları ivedikle hayata geçireceğiz. İlçemizin her noktasında temizlik çalışmalarımızı aksatmadan sürdürürken, kontrollü sosyal hayat sürecinde faaliyetlerine tekrardan başlayacak her sektöre dezenfektan ve diğer konularda gerekli desteklerimizi ulaştıracağız. Bu kapsamda; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Ulusal Sesleniş’ konuşmasında 11 Mayıs’ta işbaşı yapacaklarını açıkladığı berber ve kuaförlerimizin hijyenik, sağlıklı ve güzel ortamlarda hizmet vermeleri için ekiplerimizi seferber ettik. Ülke ekonomisine çok ciddi katkıları olan değerli esnaflarımızın daha nitelikli ve güzel alanlarda halkımıza hizmet sunmaları, vatandaşlarımızın da gönül rahatlığıyla bu işyerlerine gitmeleri için dezenfektan çalışmalarına hemen başladık. Temizlik İşler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, belirli bir program halinde ilçemizde hizmet veren berber, kuaför ve güzellik salonlarını baştan aşağıya dezenfekte edip, ilaçlıyorlar. Ayrıca işyeri sahiplerine el dezenfektanı da hediye ediyoruz. Esnaflarımıza şimdiden hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dilerim.” diye konuştu.
İşyerlerini 11 Mayıs 2020 tarihine uygun hale getirmek adına çalışmalarını sürdüren esnaflarda, yapılan dezenfektan çalışmalarından dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

Sağlık, 07 Mayıs 2020 18:17
Yorumlar (0)
13. Arguvan Türkü günleri konseri büyük ilgi gördü
Malatyalı iş insanı İbrahim Güngör vefat etti
Yeşilyurtspor, Çorluspor ile final oynayacak: 3-4
Efsane Başkan Nurettin Soykan'ı rahmetle anıyoruz
Malatya’da güzel gelişmeler yaşanıyor...
Beydağı Kayak Merkezi olur muydu?
Türkocağı Başkanından 23 Nisan da, MGC'ne Anlamlı hediye
TGK’dan, medya sektörünün sorunları ve çözüm önerileri!
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
