Başkan Geçit, Öğretmenleri Unutmadı!
Eğitim, 24 Kasım 2025 17:49Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla Şehriban Günata Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Eğitim camiasının en anlamlı günlerinden birinde öğretmenlerle buluşan Başkan Geçit, fedakârlıkla görev yapan tüm öğretmenlerin gününü kutladı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Başkan Geçit, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ziyaretler kapsamında; Şehriban Günata Anadolu Lisesini ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Öğretmenlere günün anısına üzerinde isimlerinin yazılı olduğu özel tasarım kupa bardaklarını hediye eden Başkan Geçit, öğretmenlerin toplumun geleceğini şekillendiren en değerli rehberler olduğuna dikkat çekip, eğitim emekçilerinin gösterdiği özverinin her türlü takdiri hak ettiğini belirtti.
Ziyaret sırasında öğretmenlerle sohbet eden Başkan Geçit, eğitimcilerin ihtiyaç ve taleplerini de dinleyerek eğitim ortamlarının daha kaliteli hale gelmesi için belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirirken, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere belediyenin sosyal tesislerinde 24 ile 26 Kasım tarihleri arasında %10 indirim yaptıklarını hatırlattı.

Konuşmasında öğretmenliğin bilgi, sabır, fedakârlık ve gönül işi olduğuna vurgu yapan Başkan Geçit, “Çocuklarımızın yarınlara güvenle hazırlanmasında en büyük pay öğretmenlerimizindir. Onların emekleri, sabırları ve özverileri bizim için çok kıymetlidir. İlçemizin farklı okullarında görev yapan tüm öğretmenlerimizi ziyaret ederek, hem bu özel günü kutlamak hem de onların emeklerine duyduğumuz saygıyı bir kez daha ifade etmek istedik. Yeşilyurt Belediyesi olarak eğitimi her zaman öncelik kabul ediyor, okullarımızın ihtiyaçlarını gidermek ve eğitim ortamlarını daha güçlü hale getirmek adına gayretle çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki güçlü bir toplumun temeli, güçlü bir eğitim sisteminden geçer. Güçlü eğitim ise ancak sizlerin özverili çalışmalarıyla mümkündür. Bu anlamlı günde, ilçemizin tüm öğretmenlerine yürekten teşekkür ediyor; emeklerinizin, gayretlerinizin ve sevginizin hiçbir zaman karşılıksız kalmayacağını bilmenizi istiyorum. Bugün vesilesiyle hazırladığımız küçük hediyeler, aslında büyük emeğinizin yanında yalnızca birer hatıradır. Asıl kıymetli olan, gönüllerimizdeki minnet ve saygıdır.” diye konuştu.
Başkan Geçit, konuşmasının sonunda bir çocuğun kalbine dokunmanın, hayallerine yön vermenin ve yarınlara umutla bakmasını sağlamanın her öğretmenin omuzlarında taşıdığı kutsal bir sorumluluk olduğuna değinirken, öğretmenlerin bu sorumluluğu en samimi şekilde yerine getirdiğini görmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.
Öğretmenler ise Başkan Geçit’e bu anlamlı jestten dolayı teşekkür ederek, eğitime sunduğu katkıdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Yeşilyurt Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı bölgelerinde bulunan okulları tek tek ziyaret ederek öğretmenleri ziyaret etti. Ziyaretlerde öğretmenlere, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu özel tasarım kupa bardakları hediye edildi. Öğretmenler Günü’ne özel hazırlanan hediyeler, öğretmenler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.
Eğitim, 24 Kasım 2025 17:49
Yorumlar (0)
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
