GAZETECİLER AT YAYLASI’NDA OFF-ROAD HEYECANI YAŞADI
Yaşam, 26 Ekim 2025 20:12Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun (TGK) 29. Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın üçüncü gününde Bolu’ya gelen cemiyet başkanları ve TGK yönetim kurulu üyeleri, Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü (BOLOFF) iş birliğinde At Yaylası gezisi düzenlendi.
Etkinlik kapsamında, BOLOFF Başkanı Hakan Taşlı ve kulüp üyeleri tarafından hazırlanan arazi araçlarıyla At Yaylası’na doğru heyecan dolu bir off-road konvoyu düzenlendi. Gazeteciler, dağ yollarını, çamurlu parkurları ve dik yamaçları aşarken hem adrenalini hem de Bolu’nun eşsiz doğal manzaralarını aynı anda yaşadı. Bazı bölümlerde araçların batması ve çıkışların zorluğu, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Off-road heyecanı ve kanlıca ikramı
BOLOFF üyeleri, misafirlerine güvenli ve keyifli bir parkur deneyimi sunarken, aynı zamanda off-road sporunun Bolu’da nasıl bir tutku haline geldiğini de gösterdi. Arazi araçlarıyla yapılan yolculuğun ardından kafile, Bolu’nun doğa cenneti olarak bilinen At Yaylası’na ulaştı. Off-road etkinliğinin ardından düzenlenen mangal etkinliğinde, Bolu ormanlarında yetişen meşhur kanlıca mantarı konuk gazetecilere ikram edildi. Yaylada doğa yürüyüşleri yaparak temiz havanın tadını çıkaran gazeteciler, bölgenin doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını dile getirdi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen cemiyet başkanları, Bolu’nun yalnızca toplantılarla değil, doğası ve alternatif spor olanaklarıyla da büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. TGK heyeti, BOLOFF’un rehberliğinde gerçekleştirilen bu etkinliğin hem dayanışmayı pekiştirdiğini hem de Bolu’nun tanıtımına önemli katkı sunduğunu ifade etti.



Yaşam, 26 Ekim 2025 20:12
Yorumlar (0)
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
Bakan Bayraktar 2026'yı İşaret Etti
Vali Yavuz: Devlet Vatandaşın Yaralarını Dayanışmayla Sarar
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR KURA İLE ALINDI
Mehmet Akkaya, Zabıta Vakfı Başkanlığına Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
Yeni Malatyaspor 3. Lige Düşürüldü
Yeşilyurt'ta Tarhana Buluşması
'Malatya'da 5 CHP Belediyesinden 3'ünün Borcu Yok'
Kemaliye–Dutluca–Arapgir Yolu Genişletiliyor
CHP Battalgazi Teşkilatı Muhtarlarla Bir araya Geldi
Hastaneye 50 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışlandı
Merhum Öğrenci Talha Taş Adına Kütüphane Açıldı
Anadolu Ajansı Malatya Bürosu Taşındı
Yerinde dönüşümde KDV eşitsizliği sürüyor
Geçit: İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz
4 Eğitim Sendikasından Kemal Özalper'e Destek Ziyareti
AĞBABA, ADLİ TIP BÖLGE BAŞKANLIĞINI SORDU
Taşkın: Mahallelerdeki En Güçlü Bağımız Kadın Kollarımızdır
Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
Melekbaba’da Gençlik Etkinliği
Tecde, Şeyhbayram ve Karakavak’ta Yollar Asfaltlanıyor
CHP Heyeti İlçe Belediyelerini Ziyaret Etti
Ergün Apartmanı Davası 21 Ocak'a Ertelendi
HAK HABERCİLİĞİ NEDİR?- Süleyman İRVAN
Meclis Üyesi Ergül Günaydın CHP'den İstifa Etti
Şair ve Yazar Bahri Çavuşoğlu Vefat Etti
Karadoğan, Yeşilyurtlular Federasyonu Başkanlığına Aday oldu
Malatya Yeşilyurtspor:, Ağrıspor'a Takıldı: 0-0
Büyükşehir Meclisinde Önemli Kararlar Alındı
Malatya'da Yolcu Taşıma 25 TL. Oluyor
Muhasebecilerden Defter Tutma Yetkisine Tepki
Başkan Geçit: En Güvenli Liman Ailedir
BAŞKAN TAŞKIN, MUHTARLARLA BULUŞTU
Kaybolan Kentin Belleğinde Bir İz Bırakmak…
MASKİ, Arguvan da 114.6 Milyon Liralık Yatırım Yaptı
Yeşilyurt Genç Meclisi Yeni Üyelerini Arıyor
Orduzu Pınarbaşı Gölet Çevresi Temizlendi
