Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi
Yaşam, 20 Ekim 2025 16:38Yeşilyurt Belediyesi, Suluköy’de uzun süredir beklenen mezarlık düzenleme çalışmasını tamamladı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Pof. Dr. İlhan Geçit’in geçtiğimiz aylarda verdiği söz doğrultusunda başlatılan çalışmalar sonucunda mezarlık alanı yenilenirken, vatandaşların ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmeleri için mezarlık içerisine sundurma yapıldı.
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Suluköy mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda mahalle mezarlığında düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Geçtiğimiz aylarda Suluköy mahallesinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Pof. Dr. İlhan Geçit’in katılımıyla gerçekleşen ‘Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor’ toplantısında mahalle sakinleri mezarlık alanında düzenleme yapılmasını talep etmişlerdi. Başkan Geçit’in talimatı neticesinde harekete geçen Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alanın genel temizliğini tamamlayarak çevre düzenlemesini de gerçekleştirdi.
Düzenleme çalışmaları kapsamında vatandaşların mezarlık ziyaretlerini rahat bir şekilde yapmaları için mezarlık içerisine sundurma yapıldı.

Mahalle Muhtarı Bayram Çay, yapılan çalışmalar dolayısıyla Yeşilyurt Belediye Başkanı Pof. Dr. İlhan Geçit ve ekibine teşekkür ederken, “Mahallemizde uzun zamandır ihtiyaç duyulan mezarlık düzenleme ve sundurma çalışmasının hayata geçirilmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Vatandaşlarımızın taleplerine duyarlılıkla yaklaşarak kısa sürede bu hizmeti mahallemize kazandıran Belediye Başkanımıza ve emek veren tüm belediye ekiplerine mahalle sakinleri adına yürekten teşekkür ediyorum. Mezarlığımız artık daha düzenli, daha temiz ve ziyaretler için çok daha uygun bir hale geldi. Bu çalışma, belediyemizin halkın ihtiyaçlarına ne kadar önem verdiğinin en güzel göstergesidir.” diye konuştu.
Yaşam, 20 Ekim 2025 16:38
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
