Akçadağ Gürkaynak Kanalizasyona Kavuşuyor
Yaşam, 14 Ekim 2025 17:10Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Akçadağ ilçesine bağlı Gürkaynak Mahallesi’nde kanalizasyon hat çalışmaları tamamlandı. Bu kapsamda mahallede başlatılan bin 100 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşenirken, 22 adet baca ve 250 kişilik bir foseptik sistemi de hizmete alındı.
Gürkaynak Mahallesi’nde yapılan altyapı yatırımlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı İbrahim Duman: “Mahallem adına MASKİ’nin bu ilgisinden dolayı çok teşekkür ederiz. Şuan da bulunduğumuz yer deprem konutlarının altyapısının kanalizasyonun yapıldığı bölge. Çalışmalar devam ediyor, konutlarda devam ediyor. Kanalizasyondan sonra içme suyu hattı döşenecek. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e ekibine mahallemiz adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Çeçen: “En Ücra Mahallelere Kadar Hizmet Götürüyor”
Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen, “Akçadağ ilçemize bağlı Gürkaynak Mahallemizde uzun süredir ihtiyaç duyulan kanalizasyon altyapısını hayata geçirdik. Mahallede toplam bin 100 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı, 22 adet baca ve 250 kişilik bir foseptik sistemi inşa ettik. Tüm çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak sistemi devreye aldık. Gürkaynak Mahallesi’nde kanalizasyon hattının olmaması hem çevre sağlığı hem de insan sağlığı açısından risk oluşturuyordu. Bu çalışmayla birlikte mahalle sakinleri daha sağlıklı, güvenli ve modern bir çevrede yaşama imkanına kavuşmuş oldu. MASKİ olarak sadece merkezde değil, en ücra mahalleye kadar hizmet götürme hedefimiz var. Altyapısı eksik olan tüm mahallelerimizi tek tek planlıyoruz ve bu doğrultuda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Gürkaynak Mahallemizdeki bu çalışma da bunun bir örneğidir. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda öncelik sırasına göre projelerimizi hayata geçiriyoruz” dedi.
Yaşam, 14 Ekim 2025 17:10
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
