Aydilge Malatyalıları Coşturdu
, 11 Ekim 2025 11:48Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Malatya’da konser veren ünlü şarkıcı Aydilge, sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla Malatyalıları coşturdu.
Sevilen şarkıcı Aydilge, Malatya Kültür Yolu Festivali’nin altıncı gününde, Malatya 100.Yıl Kent Parkı’nda on binlerce hayranıyla buluştu.
Aydilge konser repertuvarında, “Aşka Gel”, “Yangın Var”, “Kiralık Aşk” gibi hit şarkılarının yanı sıra Türk pop müziğinin sevilen eserlerine de yer verdi.
Ünlü sanatçı eşine yazdığı “Sade Şarkı” eserini seslendirirken eşi Utku Barış Andaç da şarkıcıya sahnede kemanıyla eşlik etti.
AYDİLGE’DEN FİLİSTİN MÜCADELESİNE DESTEK
Aydilge, Filistin mücadelesine de sessiz kalmayarak, “Gerçekten uğradıkları bu zulüm karşısında sessiz kalmadığımızı, en azından onları unutmadığımızı bir şekilde göstermiş olalım istiyorum. Ve artık dünyanın akılları başlarına gelmeye başladı. Tüm dünya ülkeleri karşı çıkmaya başladı yavaş yavaş. Bu zulmün en başından beri sesini çıkaran sanırım tek ülke biziz. Biz böyle son dakikada farkına varanlardan olmadık. En başından beri bu zulmün karşısında duruyoruz. O yüzden bu zulme karşı çıkan bu vicdanlı halkın, sizlerin sanatçısı olmaktan, bu duyarlı ülkenin bir parçası olmaktan, bu ülkenin vatandaşı olmaktan da çok gurur duyuyorum. Sizlerin gerçekten depremde yaşadığınız acıları da derinden hissediyorum. Kalbimde hissediyorum. Neler yaşadığınızı biliyorum. Elimden gelen maddi manevi her şeyi yaptım. Bu anlamda da bunu da unutmadığımızı, bunu da içimizde hissettiğimizi bilelim istiyorum ve yalnız olmadığınızı hissedin istiyorum.” dedi. Ünlü sanatçı konuşmasının ardından dev ekrana yansıtılan Filistin ve Türkiye bayrakları eşliğinde “Yalnızlık Masalı” isimli şarkısını söyledi.
Yorumlar (0)
İngiltere'den Arapgir'e geldi, otel satın aldı
33 Yıl önce Özal'ı Yılın Devlet Adamı seçtiğimiz binada bir Malatyalı
ALTIN BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!
13. Arguvan Türkü günleri konseri büyük ilgi gördü
Malatyalı iş insanı İbrahim Güngör vefat etti
Yeşilyurtspor, Çorluspor ile final oynayacak: 3-4
Efsane Başkan Nurettin Soykan'ı rahmetle anıyoruz
Malatya’da güzel gelişmeler yaşanıyor...
Beydağı Kayak Merkezi olur muydu?
Türkocağı Başkanından 23 Nisan da, MGC'ne Anlamlı hediye
TGK’dan, medya sektörünün sorunları ve çözüm önerileri!
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
