Başkan Geçit, Mahallelerde Sorunları Dinliyor
Gündem, 06 Ekim 2025 10:39Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Bizim en büyük gücümüz, vatandaşlarımızın sesi ve desteğidir. Mahallelerimizi gezerek sorunları yerinde görmek, vatandaşlarımızla birebir iletişim kurmak bizim için çok kıymetlidir. Amacımız her mahallede yaşam kalitesini yükseltmektir.” dedi.
Göreve geldiği günden beri vatandaş odaklı hizmet anlayışını ön planda tutarak, vatandaşlarla buluşmaya özen gösteren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, sorunları yerinde dinliyor ve çözümler için anında harekete geçiyor. Başkan Geçit, yapılan ziyaretlerde vatandaşlardan gelen talepleri not alarak çözüm süreçlerini hızlandırıyor. Her fırsatta halkın içinde olmayı önemseyen Başkan Geçit, ziyaret ettiği mahallelerde hem büyükleriyle hem de çocuklarla sohbet ediyor, vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinliyor.
“Başkanımızı Yanımızda Görmek Bize Güç Veriyor”
Ziyaretlerde samimi bir atmosfer oluşurken, vatandaşlar da Başkan Geçit’in sürekli sahada olmasından duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Mahalle sakinleri, “Başkanımızı yanımızda görmek bize güç veriyor. Taleplerimizi dinliyor, çözüm için çaba gösteriyor.” sözleriyle teşekkür ettiler.
Başkan Geçit, Küllümağara’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Mahalle ziyaretleri kapsamında; Dilek Mahallesi Küllümağara bölgesine giderek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Geçit, “Mahalle mahalle dolaşıyor, sorunları yerinde görüyor, çözüm için anında harekete geçiyoruz. Bizim için en önemli rehber vatandaşlarımızın talepleridir.” dedi.

“Sorunların Çözülmesinde Birlikte Hareket Ediyoruz”
Mahalle gezilerinde tespit edilen ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını planlayarak kısa sürede sonuçlandırmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Geçit, “İlçemizi karış karış gezerek hemşerilerimizin taleplerini yerinde öğrenek, yatırımlarımızı planlıyoruz. Yol, asfalt, alt ve üst yapı, sosyal yardım ve diğer konularda taleplerini ileten vatandaşlarımızla samimi ve güzel sohbetler yaparak, sorunların çözülmesinde birlikte hareket ediyoruz.” dedi.
“Her Mahallemiz Değerli, Her Talep Kıymetlidir”
Yeşilyurt’a hizmet ederken vatandaşların sesini duymak, sorunları yerinde görmek ve birlikte çözüm üretmenin kendileri için önemli olduğunu hatırlatan Başkan Geçit, “Vatandaşlarımızla birebir iletişim kurmak bizim için çok kıymetlidir. Belediyecilik sadece asfalt dökmek, park yapmak değildir. Asıl belediyecilik, insanın gönlüne dokunmak, her bir mahallemizde vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğunu artırmaktır. Biz bu anlayışla yola çıktık ve her gün mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımızın evlerine, hanelerine misafir oluyoruz, taleplerini bire bir öğrenerek sorunların aşılması noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Bizim için her mahalle aynı değerde, her vatandaşımız aynı önemdedir. Nerede bir ihtiyaç varsa, orada biz varız. Nerede bir eksik varsa, oraya çözüm götürmek boynumuzun borcudur. Bu ziyaretlerimiz sadece dinlemek için değil, birlikte çözüm bulmak içindir. Mahallelerimizin sorunlarını not ediyor, ilgili ekiplerimizle birlikte hızla harekete geçiyoruz. Hep birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir için çalışıyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, en doğru planı, en doğru hizmeti, ancak vatandaşın yanında, sahada üretebiliriz. Hemşerilerimizin desteği ve güveniyle, el ele vererek her mahallemizi daha güçlü, daha modern bir hale getireceğiz.” diye konuştu.
Gündem, 06 Ekim 2025 10:39
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
