Battalgazili Muhtarlar Sorunlarını Anlattı
Gündem, 21 Ağustos 2025 01:27Malatya Valisi Seddar Yavuz Başkanlığında Battalgazi ilçesi Kırsal Mahalle Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Çev. Şehircilik ve İkl. Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı Dursun Duyar ve Yapım Daire Başkanı Mesut Çiçek, Vali Yardımcıları Osman Kural, Bilal Basrı ve Ali Açıkgöz, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, İl Emniyet Müdürü V. Mehmet Çakmak, İl Jandarma Komutanı Kd. J. Alb. Tolunay Başer, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, B. Şehir Belediyesi yetkili kurum müdürleri, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri ve Battalgazi ilçesi kırsal mahalle muhtarları katıldı.
Vali Seddar Yavuz toplantıda yaptığı konuşmada; “Sizlerle sürekli istişare içinde olmayı önemsiyoruz. İhtiyaç ve taleplerinizi dinleyerek, ilgili kurumlarımızın da katılımıyla sorunları çözmeye gayret ediyoruz. Amacımız sorunları ötelemek değil, el birliğiyle çözmektir. Hepinizin bildiği gibi Malatya 6 Şubat depremlerinde çok büyük bir hasar aldı. Herkesin ortak sorumluluğu, birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi yeniden modern bir şekilde inşa etmektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi, tek derdimiz vatandaşımızın sorunlarını çözmek olmalıdır. Katılımınız ve desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Yavuz başkanlığında yapılan kırsal mahalle toplantılarının amacı; kırsal mahalle muhtarlarını gerekli konularda bilinçlendirmek ve onların sahip oldukları bilgileri vatandaşlara doğru bir şekilde iletmelerini sağlamaktır. Böylece, muhtarlar aracılığıyla vatandaşların doğru bilgiye ulaşması hedeflenmektedir.
Toplantı, muhtarların sırayla söz alarak, mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerinin dile getirilerek, ilgili kurum amirleri tarafından cevaplandırılması ve çözümü yolunda notların alınmasıyla sona erdi.
Gündem, 21 Ağustos 2025 01:27
Yorumlar (0)
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
