Başkanlar Yama Dağına Çıktı
Gündem, 28 Temmuz 2025 00:30Yazıhan eski Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ün Yama Dağında düzenlediği yemekli toplantıya Başkanlar katıldı.
Yazıhan Eski Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ün Yamadağı dvetine Malatya Büyükşehir Beleidye Başkanı Sami Er ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile Muhtarlar, eski Başkanlar davetliler katıldı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er katıldığı davetten sonra "Sadece tabiatıyla değil; insanıyla da içimizi ısıtan Yamadağı’ndaydık. Rengârenk çiçekler, usul usul akan dereler, annelerinin peşinden koşan kuzular, kıl çadırlarda koyu bir muhabbete dalmış amcalar, sacda ekmek pişiren anneler, yanakları kızarmış masum bakışlı çocuklar beni 50-55 yıl önceki çocukluğuma, gençliğime götürdü. Hatıralar, bir film şeridi gibi gözlerimin önünden aktı. Bizi gönüllerinin en güzel yerine misafir eden, tebessümleriyle içimizi ısıtan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Bu topraklarda sadece geçmiş değil, yüreklerin sıcaklığı da hiç eksilmiyor" dedi.
Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise "Yazıhanlı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Önceki dönem Yazıhan Belediye Başkanımız Sayın Nevzat Öztürk’ün ev sahipliğinde, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla samimi sohbetler eşliğinde çok güzel bir gün geçirdik. Yamadağı’nın tertemiz havası, serin suları, yemyeşil doğası ve özgürce dolaşan hayvanlarıyla sunduğu huzur ortamı bizleri çok etkiledi. Bu doğal güzelliklerin içinde hem moral bulduk hem de hemşehrilerimizle gönülden bağ kurduk. Sıcakkanlı karşılamaları ve içten misafirperverlikleri için tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum" diye belirtti.
#Malatya #Yazıhan #Yamadağı #Doğaylaİçİçe


Gündem, 28 Temmuz 2025 00:30
Yorumlar (0)
Ceviz Kabuğundan Asfalta Çevreci Çözüm
Malatya'da Tartışılan Yapı Az Hasarlı Çıktı
Ağbaba; Arapgir Kara Yolu İhmal Edildi
Başkan Sami Er Yazarlarla Bir Araya Geldi
MİAD Başkanı Yunus Akdaş Yeniden Seçildi
BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ
Malatya'da 11. Kitap Fuarı Törenle Açıldı
MTSO heyeti Bursa'da Fabrikada İnceledi
BATTALGAZİ'DE ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞUYOR
Yeni Malatyaspor'da Cemil Tonguç Dönemi
AK Parti Teşkilatı Kızılay'a Kan Bağışladı
Çilesiz Kütüphanesi Törenle Açıldı
Malatya’da Tren, Tırla Çarpıştı
Malatya'da Taksi Sürücüleri Eğitildi
Sürgü Baraj Gölü’nde Yılın ilk alabalık bereketi
Genç Meclis Üyeleri Malatya'da Tramvay İstedi
CUMHURİYET KUPASI FUTSAL TURNUVASI TAMAMLANDI
Kısa Film Yarışması Başvuruları 1 Kasım’da Başlıyor
Araştırma Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi
Yırtılan Atatürk Posteri Değiştirildi
Suriye’nin yeniden imarında Türk firmalar etkin rol üstlenecek
Gaz Lambası Işığında Okudu, Kitap Işığı Oldu
DOĞANŞEHİR DE BİR BAŞARI HİKAYESİ
11. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI AÇILIYOR
Arapgir Malatya'dan Ayrılmayı Tartışıyor
Malatya Yeşilyurtspor Kupadan Elendi: 3-1
Cumhuriyetin 102. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı
Onar Köyünde Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
Başkan Fatma Şahin Metro İle Destan Yazıyor
Başkan Yıldırım: Cumhuriyet özgürlük, eşitlik ve adalettir
Geçit: Cumhuriyet, Bağımsızlığımızın En Büyük Teminatıdır
Başkan Er: Cumhuriyet Umudu Yeniden Yeşertmektir
CHP ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU
Ağbaba: Cumhuriyet Bu Toprakların En Büyük Devrimidir
Sergilenmeye Değer Ödülü Aldı
BATTALGAZİ’DE CUMHURİYET COŞKUSU
Sadıkoğlu: Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun
Malatya’da 29 Ekim Coşkusu
Darende de Patates Üretiminde Rekor Hasılat
