Başkan Karadağ, Adil Gevrek ile Görüşmesini Anlattı
Spor, 04 Temmuz 2025 23:15Yeni Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, eski Başkan Adil Gevrek ile görüşmesini anlatarak "Allah'ın izniyle bu iş bitecek, biz Malatya'ya bir söz verdik ve hukuki süreci başlatıyoruz" dedi.
Soyal Medya hesabından açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ "Hayatım boyunca sorumlulardan medet ummadım, kongrede 1 aylık süre tanımıştım hatalarını düzeltmeleri için. Bugün 24 gün geçti ve eski başkanla görüşme isteğim olmadı, ancak eski yöneticilerin araya girmesiyle bu talebi kabul ettim, görüşmelerin kaydedilmesi şartıyla. Kirli pazarlıklara girmedim, girmem de. İlk toplantımız Malatya şehrine ve Yeni Malatyaspor'a yararlı geçti. İkinci görüşmede ise niyeti biraz belli oldu, ilk görüşmede % 50 geri adım attı. Son toplantımızda da bu işin çözülemeyeceğini, kimsenin destek vermeyeceğini ifade etti. Basın toplantısında bu işin olmayacağını duyuralım dedi. Ben de ona, sen ortak arıyorsun, dedim ve toplantıyı bitirdim" dedi.
Başkan Karadağ "Geldiğimiz noktada onlara yalnızca bir şans verdik. Yönetim olarak 24 gündür bu işleyi sürdürüyoruz. Büyük bir şehrin umudunu onlara bağlamadık, bir yandan İsviçre'de olan yönetim kurulu üyemiz Ayhan Akman, diğer yandan 15 gündür büyük çaba sarf eden FIFA menajeri Fatih İlek ile birlikte çalışıyoruz. Bizden maddi talepleri olmadı. Dün de, 15 gündür gönüllü destek sağlayan ve 5 dosyayı çözen avukat Enes Şimşek ile kulüp olarak resmi olarak anlaştık. Artık sürecin tamamını, daha önce Erzurumspor'un FIFA'daki dosyalarını halleden Enes Şimşek yürütecek. 20 gündür dosyaların yarısında olumlu geri dönüşler aldık, inanıyorum ki Allah'ın izniyle bu iş tamamlanacak.
Malatya'ya bir söz verdik ve hukuki süreci başlatıyoruz. Bu süreçte daha önce konuşanlar ve hesap sormak isteyenlerin hepsi, tüm Malatyalılar dahil olabilir. Kulübün paralarının % 80'i Silver Temizlik ve Profix Güvenlik'e aktarılmış, karşılıklı giriş çıkışlar olmuş. Eğer mahkeme bu şirketlere kayyum atarsa bu iş 3 ayda biter ve Yeni Malatyaspor temiz bir şekilde ortaya çıkar. İnşallah bu dava eski Malatyaspor davası gibi 20 yıla yayılıp zaman aşımına uğratılmaz. O zamanlar da kulübün gelirlerini Malatyaspor Sportif A.Ş'ye aktarıp içini naylon faturalarla doldurmuşlardı. Buradaysa daha profesyonel bir organizasyon var, bitcoin ve menajerlik şirketlerine gelen paralar..." diye konuştu.

Spor, 04 Temmuz 2025 23:15
Yorumlar (0)
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
