Karadağ: 200 Milyon Yeni Malatyaspor için Bir saatlik iştir
Spor, 04 Haziran 2025 01:10Yeni Malatyaspor'a Başkan adayı olmak üzere gelen Haşim Karadağ, "Yeni Malatyaspor'un borcu 200 milyon liraya kapanır dediler. Biz göreve hazırız 200 milyon lirayı Yeni Malatyaspor için bulmak bizim için bir saatlik iştir. Ben bu göreve ve borcu ödemeye talibim" dedi.
Basın konteynırlarında medya mensuplarıyla bir araya gelerek çeşitli açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Başkan adayı Haşim Karadağ, Pazar günü Battalgazi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek kongreye tüm taraftarları davet etti. "Yeni Malatyaspor'un borcu ne kadar diye sordum, kulüp yöneticilerini aradım; 200 milyon lira ile tüm borçları sıfırlayabiliriz dediler. Kulüp müdürünü aradım, o da yapılabilecekleri anlattı. Ben de arkadaşlarımla istişare ettim, 200 milyon lira ile Malatya'nın itibarını kurtarmamız gerekiyor. Malatyalılar için 200 milyon lirayı temin etmek bir saatlik iştir. Buna hazırız, her yönüyle bitmiş, borç batağındaki Yeni Malatyaspor'u kurtarmaya adayız. Tüm gayretimizle göreve talibiz" şeklinde konuştu.
Yeni Malatyaspor'u kapatmanın basit, ligde tutmanın ise oldukça güç olduğunu belirten Haşim Karadağ, "Yeni Malatyaspor düştüğü yerden yükselebilir. Borç 200 milyonla kapatılabiliyorsa, ki böyle olduğunu iddia ediyorlar, bu borcu ödemeye ve Yeni Malatyaspor'u kurtarmaya adayız. Hiç kimseye bir şey de söyleyemiyoruz, dipsiz bir kuyu, bir el uzanarak borç kapatılırsa Yeni Malatyaspor'a destek veren çok olacaktır. Malatyalılar olarak geçen sezon adeta perişan olduk, her hafta üzüldük, bizi averaj takımı yaptılar. Bu durumdan Yeni Malatyaspor'u kurtarmaya kararlıyız. Takımı seven, kulübe saygı duyan herkesi bekliyoruz. Kötü gidişata hep birlikte dur demeliyiz. Bunun için buradayız" dedi.
Yeni Malatyaspor'da Nusret Çaylak'da Başkan adaylığı için başvurmuştu.

Spor, 04 Haziran 2025 01:10
Yorumlar (0)
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
