Yeşilyurtspor'un TFF Kararı Merak Konusu Oldu
Spor, 06 Mayıs 2025 20:40Malatya Yeşilyurtspor BAL. 3. Gurupta şampiyon oldu. Ancak, en yakın takipçisi Siverek Belediyespor, 3-0 hükmen mağlup sayıldığı Onikişubatspor maçı hakkında TFF tarafından verilen kararı Tahkim Kuruluna taşıdığı ortaya çıktı. Henüz bir karar çıkmazken, Siverek Belediyespor çevrelerinden 3-0 galip sayıldıklarını içeren açıklamalar Malatya'da endişe ile karşılandı.

Siverek Belediyespor tarafından Siverek Belediyespor-Onikişubatspor maçında 3-0 hükmen yenik sayılması kararının iptali için TFF Tahkim Kuruluna başvurduğu öğrenildi. Bu maç ile ilgili henüz bir karar çıkmazken kararın bir iki gün içersinde Siverek Belediyespor lehine çıkacağı yolundaki haberler kamuoynda yer almaya başladı. Bu arada TFF sayfasınında yer alan puan cetvelinde Siverek Belediyespor-Onikişubatspor maçının conucuna yer verilmemesi endişeleri daha da artırdı.
Yeşilyurtsporlu yöneticiler olumsuz bir kararın söz konusu olmadığını belirterek Yeşilyurtspor'un şampiyonluğunun tescil edilmesini beklediklerini, TFF'den de bu konuda olumsuz bir durumun söz konusu olmadığını ifade etselerde, TFF Tahkim Kurulunun vereceği karar Malatay'da da beklenmeye başladı.
TFF Puan cetveli sayfasında lig bitmesine rağmen Siverek Belediyespor-Onikişubatspor maçının sonucu sayfada yer almıyor:
Siverek Belediyespor ile Oniki Şubat takımı arasındaki olaylı maçın ardından Amatör Takımlar Disiplin Kurulu (AFDK) Siverek Belediyespor'u hükmen mağlup saymış, bu durumun sonunda Malatya Yeşilyurtspor ligi şampiyon tamamlamıştı.
Siverek Belediyespor kulübünün tekrar itirazı üzerine TFF Tahkim Kurulu Cuma günü yapılacak olan toplantısında değerlendirecek. Tahkim Kurulu daha önce de Siverek Belediyespor kulübünü haklı bularak, Oniki Şubat takımını hükmen mağlup sayımıştı. TFF daha sonra hükmen mağlubiyet kararında ısrar etmişti.
Spor, 06 Mayıs 2025 20:40
Yorumlar (0)

TSO Başkanlı Organize Sanayi Bölgesi Toplantısı Yapıldı

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğüne Abdülkadir Çay atandı

MASKİ Kayıp Kaçak Su Peşinde

Geçit: Malatya’yı Türkiye’ye Tanıtmak Gurur Verici

Malatya Tanıtım Günleri İstanbul'da Başladı

Kalegöl Otel Öğretmen Akademisi Oluyor

CHP'li Milletvekilleri Darende'yi Ziyaret Etti

Taşköprü Sarımsağı 250 Liradan Satılıyor

Darende de 4 Bin 500 Dönüm Alan Sulanacak

Büyükşehir Sulama için 250 Bin Metre Boru Dağıtıyor

Hekimhan'da İlk Kreş Törenle Açıldı

Sanayi Sitesi Kura Çekimi 23 Ekim'de Yapılacak

Tarım Müdürü Kadın Çiftçileri Ziyaret Etti

Darende Aslantaşların Taşınmasına İtiraz Etti

Abdullah Kiğılı: Devlet tekstili gözden çıkardı

Kale İlçesinde Morg ve Gasilhane Yapıldı

Darende Aslantaşların Taşınmasına İtiraz Etti

Tarım Müdürü Kadın Çiftçileri Ziyaret Etti

Vali Seddar Yavuz, Öğretmen Akademisini Açtı

Malatya'da 27 Bin 786 Kişi İş Arıyor

Yeşilyurt Belediyesinin Bütçesi 4 Milyar 327 Milyon TL.

Battalgazi Belediyesi Bütçesini Belirledi

Bugün 16 Ekim 'Uluslararası Jeoetik Günü'

Büyükşehir 3 Bakanı Fahri Hemşeri Yaptı

Dr: Vahap Şahin: Malatya Sorunlarla Uğraşıyor

CHP Malatya İl Başkanlığına Barış Yıldız Seçildi

Yeni Çarşı da Son Durumu Mimarlar Değerlendirdi

CHP Malatya İl Kongresi Yapılıyor

Akçadağ Gürkaynak Kanalizasyona Kavuşuyor

Deprem Çalıştayının Özet Raporu Yayımlandı

Şirketlerin kurumsallaşması için imzalar atıldı

Arguvan Belediyesi Öğrencilere Beslenme Yardımına Devam Ediyor

BBP Doğanşehir İlçe Başkanlığına Toraman Seçildi

Türkiye’nin Dört Bir Yanından STK’lar Malatya’da Buluştu

20. Turgut Özal Karakucak Güreşleri 18 Ekim'de

Gazeteciler Cemiyeti, Tekirdağ'ın Başkanı Candan Yüceer ile bir araya geldi

Dr. Vahap Şahin: Deprem Konutlarını Teslim Ediniz

MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK’TAN ZİYARETLER

Keskin, Elitaş ve Güler’e Esnaf Dosyasını Sundu
