Bakan Kurum Doğanşehir Belediyesine Desteği Açıkladı
Gündem, 01 Mayıs 2025 02:57Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum büyük bir afet yaşayan Doğanşehir Belediyesine destek verileceğini açıkladı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Malatya ziyaretinde Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram Doğanşehir'in sorunlarını ve taleplerini aktardı.
Belediye Başkanı Mehmet Bayram konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum 'u Malatya havaalanında karşıladık. Ardından Doğanşehir'imiz ile alakalı taleplerimizi iletmek üzere Büyükşehir Belediyemizde özel bir o kadarda verimli toplantı gerçekleştirdik. Bakan Kurum'a ilçemiz için ilettiğimiz rezerv alanındaki sorunlar, Belediye Hizmet Binamızın eksikliği, Doğanşehir Merkez İmar Planı Uygulamasının Onaylanması, Alt ve Üst Yapılarda kullanmak üzere destek taleplerimizi ilettik" dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Doğanşehir Belediyesinin yaşadığı sıkıntıları dinledikten sonra, Doğanşehir Beleidyesine 2 yıl ödemesiz faizsiz 500 bin Euro Kredi verilmesi, Hibe Araç, İmar planı uygulamasının Mayıs'ın son haftası onaylanması noktasında talimat verdi. Bakan Kurum ayrıca Doğanşehir Belediye Hizmet Binası için gerekli çalışmaların başlatılmasını isterken, İlçe de üst ve altyapı yapı faaliyetlerinde kullanılmak üzere ayrıca makine ekipman hibeleri için de destek verdi.
Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram "Sayın Bakanımız Murat Kurum’a ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er’e teşekkür eder, Doğanşehir'imiz için hiç bir ayrım gözetmeksizin gece gündüz çalışıp, taleplerimizi iletip takipçisi olmaya devam edeceğiz." dedi.
Gündem, 01 Mayıs 2025 02:57
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
