Yeşilyurt'ta 'Başkanlarım Yanımda' Toplantıları Devam Ediyor
Siyaset, 11 Nisan 2025 07:05Yeşiltepe’de düzenlenen ‘Başkanlarım Yanımda’ Toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Ali Bakan, “Yeşilyurt Belediye Başkanımız Prof. Dr. İlhan Geçit’in öncülüğünde hayata geçen ‘Başkanlarım Yanımda’ toplantıları yerinde yönetim anlayışına örnek gösterilecek değerli bir hizmettir, emeği geçenleri tebrik ederim.” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in yeni dönem vaatlerinden olup, vatandaşların sorun ve taleplerine kalıcı ve güçlü çözümler getirmek hedefiyle hayat geçen ‘Başkanlarım Yanımda’ Toplantılarının bu haftaki durağı Yeşiltepe oldu. Atatürk, Yeşilkaynak, Cumhuriyet, Gazi ve Merkez Fatih Mahallelerini kapsayan ortak mahalle toplantısına; AK Parti İl Başkanı Ali Bakan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr.İlhan Geçit, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Ayhan, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Yurdanur Mut, AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Safa Berk Sevim, AFAD, Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, Fırat EDAŞ, Türk Telekom İl Müdürlüğü, MASKİ, MOTAŞ ve AKSA Doğalgaz yetkilileri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.
Mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerine çözüm getirmek amacıyla gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Yeşiltepe’nin her bir mahallesinin yaşam seviyesinin yükselmesi için her türlü çaba ve gayreti gösterdiklerini ifade ederken, ‘Başkanlarım Yanımda’ toplantıları sayesinde iletilen sorun ve taleplerin çözümü içinde girişimleri artıracaklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Ayhan ise, Büyükşehir Belediyesi olarak mahalle toplantılarından maksimum seviyede yararlandıklarını, iletilen taleplerin çözüme kavuşması için çalışmalara hemen başlayacaklarını ifade etti.
“Yeşiltepe’nin Gelişimi İlçemizin Geleceği Açısından Önem Arz Ediyor”
Ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışıyla Yeşilyurt’un yaşam kalitesini artırmak için bütün hizmet alanlarında etkin, kararlı ve ciddi hizmetler ürettiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr.İlhan Geçit ise, Yeşiltepe’nin gerek fiziksel dönüşümü gerekse de mahallelerin hayat kalitesini artıran imar, alt ve üst yapı hizmetleri, park, bahçe, temizlik, sosyal, kültürel ve sportif projelere büyük bir önem verdiklerini söyledi.
Yeşiltepe’yi Malatya’nın yeni yaşam merkezlerinden biri haline dönüştürmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini hatırlatan Başkan Geçit, “İlçemizi çözüm odaklı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla yönetiyoruz. Katılımcı belediyecilik ilkesiyle hareket ederek ilçemizin her bir mahallesi ve sokağını daha nezih, konforlu ve güzel bir hüviyete ulaştırmak içinde bu tür mahalle toplantılarını sık sık yaparak sorunlara yerinde çözüm getirip iş yükünü hafifletiyoruz. Muhtarlarımızla ve mahalle sakinlerimizle sürekli irtibat halindeyiz, iletişim kanallarımızı sürekli açık tutuyoruz. Belediye kapılarımız sonuna kadar açıktır, bununla birlikte bu tür buluşmalar sayesinde vatandaşlarımızın belediye gelmeden sorunlarını iletme imkanı sunuyoruz. Birlikte konuşuyoruz, birlikte çözüm üretiyoruz.” dedi.
Başkan Geçit, Yeşiltepe bölgesinin her açıdan gelişimi ve dönüşümünün ilçenin inşa ve ihya süreci açısından önemli olduğunu hatırlatırken, “Yeşilyurt İlçesinin her mahallesi bizim için değerlidir, Yeşiltepe bölgemizde yaşayan hemşerilerimizin hayat kalitesini artıracak çalışmalara göreve geldiğimiz ilk günden beri büyük bir önem veriyoruz. İmar uygulamaları başta olmak üzere iletin taleplerin çözüme kavuşması için her türlü desteği sağladık, bundan sonrada aynı bakış açısıyla hareket ederek vatandaşlarımızın taleplerine çözüm bulacağız.” diye konuştu.
“Başkanım Yanımda Toplantıları, Yerinde Yönetimin Özü, Çekirdeği ve En Güzel Örneğidir”
AK Parti İl Başkanı Ali Bakan ise, ‘Başkanlarım Yanımda’ toplantılarının yerinde yönetim anlayışına örnek gösterilecek önemli bir hizmet olarak gördüğünü ifade ederek, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in vatandaşların sesine kulak verip, ortak aklı ve çözüm odaklı yönetim anlayışını ön planda tutmasından dolayı tebrik ederek kutladı.
.jpg)
Malatya’nın yeniden inşa, ihya ve imar sürecinin büyük bir hızla devam ettiğini, şehrin dört bir tarafındaki yatırımları yakından takip ettiklerini sözlerine ekleyen İl Başkanı Bakan, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri gece gündüz demeden 24 saat esaslı çalışıyoruz. Yapacak çok işimiz var, vaktimizde az. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bize görevi verdiğinde kendisine “emanetiniz emanetimizdir, 7/24 çalışacağız” şeklinde söz vermiştik. Cenabı Allah verdiğimiz bu sözü yerine getirmemizi nasip etsin.” dedi.
İl Başkanı Bakan, ‘Başkanlarım Yanımda’ toplantılarının vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde görüp, yerinde çözüm üretilmesi açısından önemli olduğunu sözlerine eklerken, “ Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr.İlhan Geçit tarafından hayata geçirilen ‘Başkanlarım Yanımda’ toplantıları yerinde yönetim anlayışının özü, çekirdeği ve en güzel örneğidir. Yerinde yönetimin esas amacı; vatandaşların problemlerini, sıkıntılarını, dertlerini işin muhatabı olan yerel yönetimlere, kamu kurum temsilcilerine yerinde iletme fırsatı sunmaktır. Bu taleplere de yerinde çözüm bulunması sorunların daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlamaktadır. Böylesine güzel bir ortamı oluşturan Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından söz alan mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri taleplerini aktardılar.
Siyaset, 11 Nisan 2025 07:05
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
