Vali Yavuz Ve Eşi Evlenecek Gençlere Rehber Oldu
Yaşam, 20 Mart 2025 00:50Malatya Valiliği koordinasyonunda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yeni evli ve evlenecek gençlere yönelik bilgilendirici bir söyleşi programı düzenlendi. Program, evlilik öncesi bilinçlendirme, aile içi iletişim ve sağlıklı bir evlilik hayatı konularında genç çiftlere rehberlik etmeyi amaçladı.
Düzenlenen program da Vali Seddar Yavuz ve Hanımefendi Selda Yavuz, yeni evli ve evlenecek çiftlere evlilik kurumu, çocuk yetiştirilmesi, aile mahremiyeti, eşlerin aileleri ile iyi geçinme gibi konularda temennilerde bulundu.
Programda, evlilik öncesi süreçte çiftlerin karşılaşabileceği konular ele alınarak sağlıklı bir aile yapısının temelleri üzerine önemli bilgiler paylaşıldı.
Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmada; genç çiftlere ve yeni evlenecek çiftlere mutluluklar dileyerek, evlilikte en önemli unsurun bir ömür boyunca sevgi ve saygıyı kaybetmemek olduğunu, karşılıklı anlayış içerisinde mutlu bir evlilik hayatının sürdürülmesinin mümkün olacağını, ayrıca ülkemizin geleceği için çocuk yapmanın önemine değinerek, çocuğun aileyi sağlamlaştıran bir harç olduğunu dile getirdi.
Her evliliğin kendine özel olduğunu ve başka evliliklerle kıyaslanmaması gerektiğini söyleyen Vali Yavuz, aile mahremiyetine dikkat edilmesi ve sorunların öncelikle eşler arasında çözülmesinin önemini vurguladı.
Akabinde söz alan Hanımefendi Selda Yavuz ise; aile içi iletişimin önemine değinerek çiftlere, evliliklerinde sevgi, saygı ve hoşgörüyü temel almaları gerektiğini hatırlattı. Çocuklarının eğitiminde ahlaki değerlere önem vererek, topluma faydalı bireyler olarak yetişmesi hususunda telkinlerde bulunmasının ardından program sona erdi.

Yaşam, 20 Mart 2025 00:50
Yorumlar (0)
Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı
Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu
Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'
'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI
Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu
Nemrut Dağında Kitap Okudular
Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği
Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı
Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?
Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı
CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI
Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı
'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’
Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek
Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor
ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI
LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI
Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi
Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi
Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi
Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi
Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu
ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI
Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor
Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor
Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin
Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın
Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1
Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2
Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0
Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3
KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU
Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor
BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ
Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır
Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil
MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor
Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi
Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
