Hekimhan Belediyesi Asfalt Şantiyesi Kuruyor
Gündem, 19 Şubat 2025 00:32Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım İzmir Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'yu ziyaret ederek projelerine destek isterken, ilçede taş Ocağı ruhsatı aldıklarını ve Asfalt şantiyesi kuracaklarını açıkladı.
KONAK BELEDİYESİ DESTEK OLACAK
iZMİR'de ziyaretlerde bulunan nHekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım "Konak Belediye Başkanımız Sayın Nilüfer Çınarlı Mutlu’yu makamında ziyaret ettim. Kendileriyle ilçelerimiz arasında yapacağımız projeleri değerlendirdik. Bizleri kardeş belediyecilik projesi ile biraraya getiren Sayın Vekilimiz Veli Ağbaba’ya ve Konak Belediye başkanımıza güleryüzlü misafirperverliği için teşekkür ediyorum" dedi. Konak Belediyesi Hekimhan ilçesinde belirlenecek projelere destek olacak. .
YILDIRIM: ASFALT ŞASANTİYEMİZİ KURUYORUZ
Hekimhan ilçsinde asfalt şantiyesi kurmak için çalışan Başkan Mehmet Şerif Yıldırım, Taş Ocağı için ruhsat aldıktan sonra yaptığı açıklamada "Belediyemiz adına “TAŞ OCAĞI” ruhsatımızı aldık. Sırada ÇED var. ÇED’den sonra belediyemize “Asfalt Şantiyemizi” kuracağız. Asfaltımızı kendimiz hazırlayacak, yollarımızı minnetsiz yapacağız. Bundan rahatsızlık duyanlar var mı? Var. Ve sanki ruhsat belediyeye değil birilerine alınmış veya birilerine verilecek yalanı ile tetikçilik ve güya siyasi taşeronluk yaparak kamuoyu yaratmaya çalışıyorlar. Herkes bilsin hizmete siyaseti sokmadık. Bu hizmeti engellemek için çabalayanlar bilsinler ki “Bu süreçte de tüm siyasi paydaşlarımızla uyum içerisindeyiz” ve öyle devam edeceğiz. Halkımızın bilgilerine saygıyla sunuyorum. Umarım yalan rüzgarına kapılıp yalan yanlış yazan ve yorumlayan muhataplarına da cevap olmuştur. Bizi izlemeye devam edin. Çabamız Hekimhan’ı kışın çamurdan, yazın tozdan kurtarmak içindir. Sevgiyle kalınız" dedi.
KEMAL OKTAY, BAŞKAN YILDIRIM'I KUTLADI
Hekimhan ilçesinde asfalt şantiyesi kurulmasını destekleyen Yeniden Refah Partisi Hekimhan Belediye Başkan adayı Kemal Oktay yaptığı açıklamada "31 Mart yerel seçimlerinde her belediye başkan adayı gibi bizler de projelerimizi açıklamıştık. Bizim projelerimiz arasında bulunan asfalt şantiyesi, taş ocağı ve beton santrali gibi projelerimizin Hekimhanımızın çok büyük ihtiyacı olduğunu Hekimhan halkına anlatmıştık. Bu projelerimizi gerçekleştiren Mehmet Şerif Yıldırım başkanıma teşekkür eder başarılar dilerim. 31 Mart akşamı seçim bitti. O günden sonra beraber yaşadığımız ilçemize kim faydalı işler yaparsa herzaman destek vereceğimizi tüm hemşirelerimizin bilmesini isterim" diye konuştu.

Gündem, 19 Şubat 2025 00:32
Yorumlar (0)
Ceviz Kabuğundan Asfalta Çevreci Çözüm
Malatya'da Tartışılan Yapı Az Hasarlı Çıktı
Ağbaba; Arapgir Kara Yolu İhmal Edildi
Başkan Sami Er Yazarlarla Bir Araya Geldi
MİAD Başkanı Yunus Akdaş Yeniden Seçildi
BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ
Malatya'da 11. Kitap Fuarı Törenle Açıldı
MTSO heyeti Bursa'da Fabrikada İnceledi
BATTALGAZİ'DE ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞUYOR
Yeni Malatyaspor'da Cemil Tonguç Dönemi
AK Parti Teşkilatı Kızılay'a Kan Bağışladı
Çilesiz Kütüphanesi Törenle Açıldı
Malatya’da Tren, Tırla Çarpıştı
Malatya'da Taksi Sürücüleri Eğitildi
Sürgü Baraj Gölü’nde Yılın ilk alabalık bereketi
Genç Meclis Üyeleri Malatya'da Tramvay İstedi
CUMHURİYET KUPASI FUTSAL TURNUVASI TAMAMLANDI
Kısa Film Yarışması Başvuruları 1 Kasım’da Başlıyor
Araştırma Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi
Yırtılan Atatürk Posteri Değiştirildi
Suriye’nin yeniden imarında Türk firmalar etkin rol üstlenecek
Gaz Lambası Işığında Okudu, Kitap Işığı Oldu
DOĞANŞEHİR DE BİR BAŞARI HİKAYESİ
11. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI AÇILIYOR
Arapgir Malatya'dan Ayrılmayı Tartışıyor
Malatya Yeşilyurtspor Kupadan Elendi: 3-1
Cumhuriyetin 102. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı
Onar Köyünde Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
Başkan Fatma Şahin Metro İle Destan Yazıyor
Başkan Yıldırım: Cumhuriyet özgürlük, eşitlik ve adalettir
Geçit: Cumhuriyet, Bağımsızlığımızın En Büyük Teminatıdır
Başkan Er: Cumhuriyet Umudu Yeniden Yeşertmektir
CHP ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU
Ağbaba: Cumhuriyet Bu Toprakların En Büyük Devrimidir
Sergilenmeye Değer Ödülü Aldı
BATTALGAZİ’DE CUMHURİYET COŞKUSU
Sadıkoğlu: Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun
Malatya’da 29 Ekim Coşkusu
Darende de Patates Üretiminde Rekor Hasılat
