Gani Şavata'nın Değirmen Filmi 14 Şubat'ta Yeşil Sinema da
Kültür & Sanat, 11 Şubat 2025 11:58Malatyalı Sinama Yönetmeni Gani Şavata'nın yönettiği ve oynadığı Yarasaların İstilası- Değirmen adlı film 14 Şubat'ta Malatya'da Yeşil Sinema da vizyona girecek. Filmin Galası ise 15 Şubat günü saat 21.00'de yapılacak.
Sinema Yönetmeni Gani Şavata Malatyapark AVM'de bulunan Yeşil Sinemada 14 Şubat'ta vizyona girecek film için 15 Şubat tarihinde saat 21.00'de Malatyalılar için bir de Gala töreni düzenleyecek. Malatyalıları filmi izlemete davet eden Gani Şavata sinema severleri fil mi izlemeye davet etti.
Efsane ye göre yüzlerce Asır önce insan oğlu zulmün intikamını almak için gözleri görmeyen uçan yaratıklar zaman yolculuğunda o unutulmaz günü secerler... Gazeteci kaptan ve bazı köylüler gündüzü gece ye cevirmesini kaptan tanık olur.
Senaryosu Arafat Şavatan’a ait olan film, izleyicilere tüyler ürpertici sahneler sunacak. Başrollerinde Gani Rüzgar Şavata, Yalçın Dümer, Neslihan Acar, Ercan Koç, Hande Aras, Ahmet Satılmış, Nesrin Vural ve Ekin Akkaş gibi başarılı isimlerin yer aldığı yapım, korku türüne farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor.
Yönetmen Gani Rüzgar Şavata, yeni filmi hakkında yaptığı açıklamada, “Sinemaseverleri çok farklı bir korku deneyimi bekliyor. Hikâyesi ve atmosferiyle izleyenleri derinden etkileyecek bir film oldu” ifadelerini kullandı.
Malatyalı Yönetmen
5 Şubat 1960’ta Malatya’da doğan Gani Rüzgar Şavata, sanat hayatına tiyatro ile başladı. Malatya Şehir Tiyatrosu’nu kurarak yazıp yönettiği eserlerle Türkiye’nin birçok yerinde sahne aldı. Sinemaya adım attıktan sonra Yeşilçam’ın önemli isimleriyle çalışarak sektörde kendine sağlam bir yer edindi.
1999’da yönettiği “Sınır” filmi büyük başarı elde ederek gişe rekorları kırdı ve uluslararası ödüllere layık görüldü. Bugüne kadar 32 film yöneten ve 29 filmde başrol oynayan Şavata, Türk sinemasının en üretken yönetmenlerinden biri olmaya devam ediyor.

Kültür & Sanat, 11 Şubat 2025 11:58
Yorumlar (0)
MAGİNDER Gazetecilerin Basın bayramını kutladı
Ziraat Odaları TMO'nun Kayısı alımı yapmasını bekliyor
Malatya da Er ve Baran Ailelerinin mutlu günü
Kale de 'Turna Balığı' Yarışması yoğun ilgi gördü
TGK Basın Meslek Yasasını hazırladı
Bakan Murat Kurum'un artık Malatya'da bir caddesi var
Malatya’nın Baba Yiğitleri...
Malatya'da Kuru kayısı rekoltesi 100 bin tonu aşıyor
Avrupa Gazeteciler Federasyonu (EFJ) Toplantısı Ankara’da tamamlandı
İngiltere'den Arapgir'e geldi, otel satın aldı
33 Yıl önce Özal'ı Yılın Devlet Adamı seçtiğimiz binada bir Malatyalı
ALTIN BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!
13. Arguvan Türkü günleri konseri büyük ilgi gördü
Malatyalı iş insanı İbrahim Güngör vefat etti
Yeşilyurtspor, Çorluspor ile final oynayacak: 3-4
Efsane Başkan Nurettin Soykan'ı rahmetle anıyoruz
Malatya’da güzel gelişmeler yaşanıyor...
Beydağı Kayak Merkezi olur muydu?
Türkocağı Başkanından 23 Nisan da, MGC'ne Anlamlı hediye
TGK’dan, medya sektörünün sorunları ve çözüm önerileri!
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
