Cirikpınar’da Rezerv Alanında Çalışmalar Hızlandı
Gündem, 03 Şubat 2025 04:57Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçede yürütülen rezerv alan çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. Cirikpınar Mahallesi’ndeki 21. bölge rezerv alanında çalışmaların hızla ilerlediğini belirten Başkan Taşkın, vatandaşlara sürece destek olmaları çağrısında bulundu.

Battalgazi Belediyesi, ilçede ilan edilen rezerv alanlarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Cirikpınar Mahallesi’ndeki 21.bölge rezerv alanında incelemelerde bulunarak müteahhit firmanın temel kazı çalışmalarına başladığını belirtti. Tahliye sürecinde bazı küçük çaplı aksaklıklar yaşandığını ancak sürecin büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Başkan Taşkın, 383 konut, 123 dükkân ve 1 fırının inşa edileceği rezerv alanında çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.
Rezerv alanlarının, devletin sunduğu önemli bir imkân olduğunu söyleyen Başkan Taşkın, "Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirelim. Modern teknolojiyle inşa edilen konutlardan ve devletin sağladığı ödeme kolaylıklarından faydalanalım. Aksi takdirde, yıkılan binaları kendi imkânlarımızla yeniden yapmak oldukça zor olacak. Her geçen gün bu zorluk daha da netleşiyor. Bu nedenle özellikle rezerv alanlarında yaşayan vatandaşlarımızdan süreci kolaylaştırmalarını rica ediyorum." dedi.
2026 Başında Tamamlanması Planlanıyor
Battalgazi Belediyesi olarak tahliye ve taşınma sürecinde üzerlerine düşen tüm yükümlülükleri yerine getireceklerini belirten Başkan Taşkın, Cirikpınar Mahallesi’nin, çarşı merkezinin ve yeni çarşı projesinin hemen karşısında yer aldığına dikkat çekerek, buradaki konutların 2026 yılının başlarında tamamlanmasının planlandığını söyledi.
Gündem, 03 Şubat 2025 04:57
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
