Polis ve Savcı Kimliğiyle Dolandırıcılık
Asayiş, 27 Aralık 2024 05:00Malatya da sahte Polis ve Savcı Kimliğiyle Dolandırıcılık Yapan 3 kişi yakalanarak tutuklandı.

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince, ilimizde meydana gelen dolandırıcılık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon gerçekleştirildi.
Kendisini polis ya da savcı olarak tanıtan dolandırıcıların, S.E. isimli vatandaşımızı kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından kullanıldığı yalanıyla kandırarak 150.000 TL değerindeki ziynet eşyalarını elden teslim alarak 15 Kasım 2024 tarihinde dolandırdığı tespit edilmiştir. Polis Ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda şüpheliler Şanlıurfa'da yakalandı. Ayrıca, İ.K.'nın hali hazırda cezaevinde bulunduğu belirlenmiştir. Operasyon neticesinde, dolandırıcılık olayında ele geçirilen 150.000 TL değerindeki ziynet eşyaları sahibine iade edildi.
Şüphelilerden İ.A., M.S.S. ve İ.A., 26 Aralık 2024 tarihinde çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.
MAlatya Valiliğince yapılan "Kamuoyuna Önemle Duyurulur;" başlıklı açıklamada ise "Kendilerini polis, asker ya da savcı olarak tanıtan ve para ya da ziynet talep eden şahıslara kesinlikle itibar etmeyiniz. Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak güvenlik güçlerimize bilgi veriniz. Kamuoyunun bilgisine duyurulur" denildi.
Asayiş, 27 Aralık 2024 05:00
Yorumlar (0)

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor
