BİN 300 ÖĞRENCİ DENEME SINAVINA GİRDİ
Eğitim, 24 Aralık 2024 00:54Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde ücretsiz olarak eğitim gören öğrenciler için ücretsiz deneme sınavları devam ediyor. Hafta sonu gerçekleştirilen deneme sınavlarına 1300 öğrenci katılım sağladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde öğrencilerin başarı oranını arttırmak ve sınav kaygısını azaltmak amacıyla düzenlenen deneme sınavları her geçen gün amacına ulaşarak, çıtayı yükseltiyor. Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında eğitim ve öğretim alanına destek vermeye devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz eğitim gören öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sunmayı sürdürüyor.
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLECEK
Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı eğitim merkezlerinde Kernek Külliyesi, Melekbaba Semt Konağı, Özalper Semt Konağı, Salköprü Semt Konağı, Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi ve Yeşiltepe Semt Konaklarında 5,6,7 ve 8. sınıf ortaokul grubundan oluşan yaklaşık 1300 öğrenciye ücretsiz olarak deneme sınavı gerçekleştirildi. Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde gerçekleştirilen eğitimler ve denemelerle öğrencilerin bilgi birikimleri artırılırken, sosyal becerilerinin de gelişmesine katkıda bulunuluyor. Ayrıca, eğitim merkezlerinde öğrencilere verilen bu ücretsiz eğitimler, ekonomik anlamda ailelere maddi anlamda büyük destek sağlıyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin bu kapsamda gerçekleştirdiği deneme sınavları, öğrencilerin eğitim sürecinde daha sağlam adımlarla ilerlemesine olanak tanırken, aynı zamanda geleceklerine önemli katkılar sunuyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde yapılan deneme sınavlarında kendi sınıf seviyelerinde ilk 5’ e giren öğrencilere çeşitli etkinlikler yapılacağı ve hediyeler verileceği de bildirildi.
Eğitim, 24 Aralık 2024 00:54
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
