MALATYA SOFRASI KERNEK'TE HİZMETE BAŞLADI
Yaşam, 16 Aralık 2024 18:55Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in hayata geçirdiği Malatya Sofrası Projesi, yoğun rağbet görüyor. 4 çeşit yemeğin 50 TL’ye verildiği Malatya Sofrası, herkesin bütçesine hitap ediyor.
Malatya Sofrası’nın Millet Bahçesi içerisinde açılan yerinden sonra Kernek Şelalesi Teras alanında bulunan yeri de vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Yeni mekânında da vatandaşların beğenisini toplayan Malatya Sofrası’nda vatandaşlar, özelikle bu projede emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e teşekkür ediyorlar.
Öte yandan Malatya Sofrası’nda vatandaşlar 50 TL karşılığında dört çeşit yemek yerken, sadece çorba ve su tercih edenler için ise 20 TL’lik ayrı bir alternatif sunuluyor.
Öztürk, “Malatya Sofrası’nın Yemekleri Çok Lezzetli”
Malatya Sofrası’ndaki yemeklerin lezzetli olduğuna değinen vatandaşlardan Geçer Öztürk, “Malatya Sofrasına yemek yemeye geldik ve buranın çok güzel bir ortamı var. Malatya Sofrası’nın yemekleri de oldukça lezzetli. Burası vatandaşın faydalanması için yapılan bir yer. Malatya Sofrası’nın vatandaşa hizmet noktasında her bölgede yaygınlaştırılmasını istiyoruz” dedi.
Bilmez, “Öğrenciler İçin Bulunmaz Bir Nimet”
Malatya Sofrası’nın öğrenci bütçesine hitap ettiğini belirten öğrenci Ebubekir Bilmez, “2025 YKS sınavına hazırlanıyorum. Malatya Sofrası biz öğrenciler için bulunmaz bir nimet. Çünkü dışarıdan yemek yediğimiz zaman en az 200 TL bir yemeğe veriyoruz ama Malatya Sofrası’nda 50 TL’ye 4 çeşit yemek yiyebiliyoruz. Bu durumda öğrencilere çok büyük bir kolaylık sağlıyor. Dolayısıyla buranın yapımında emeği geçen başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er olmak üzere çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim” dedi.
Malatya Sofrası'nın imkanlarından faydalanan öğrencilerden olan Hasan Coşkun yaptığı konuşmada, “Öğrenciyim ve YKS sınavına hazırlanıyorum. Lokantalarla kıyasladığımız zaman 50 liraya 4 çeşit yemek yemek bizim için büyük bir fırsat. Çalışmalarından dolayı Sami Başkan’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Yaman, “Malatya Sofrası’nı Herkese Tavsiye Ediyorum”
Projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan vatandaşlardan Ali Yaman ise “Malatya için çok güzel uygulamalar yapılıyor ve Malatya Sofrası da bunlardan biridir. Buranın yemekleri çok lezzetli ve gerçekten çok beğeniyorum. Özelikle uygun fiyatlı olması burayı daha da cazip kılıyor. O nedenle Malatya Sofrası’nı herkese tavsiye ediyorum ve burada emeği geçen Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz” dedi.
Yaşam, 16 Aralık 2024 18:55
Yorumlar (0)
Savaş Çocuklarına Mektup Yarışmasını Kazananlar Açıklandı
BIK Yönetmelik Değişiklikleri Yürürlüğe Girdi
Esen: Yıkılan Binaların Yüzde 95’i Eski Yapılar
BAŞKAN GEÇİT, SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
TMMOB : Müteahhit yeterlilik belgeleri şeffaf biçimde açıklansın
Solo Keman Konseri Dinleyicilerden Tam Not Aldı
Alevilik Araştırmaları Enstitüsü, Topalcengiz'i Ağırladı
Malatya’nın Kültür ve Sanat Vizyonu Tartışıldı
Battalgazi de 'Deprem Anı ve Hafıza Müzesi' Kurulacak
Malatya'da 11 Ayda 780 Bin Yolcu Uçtu
Sadıkoğlu: İşletmelerin uygun koşullu kredilere ihtiyacı var
Kuluncak, Sarıca'dan Getirilecek İçme Suyuna Kavuşuyor
Doğanşehir Güzelköy'e Çocuk Parkı Yapıldı
Battalgazi'de Çalışmalar Yoğunlaştırıldı
Malatya'da 453 Araç Trafikten Men Edildi
Akar: 'Üretim yapısının temeli, güçlü bir koordinasyondur'
Darende de Yaşlı Şahıs Ölü Bulundu
Darende de İki Kardeşe Kına Gecesi Düzenlendi
Malatya'da Tabela Kirliğine Karşı Tedbir Alınmalıdır
Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u Devirdi:1-0
Akçadağ'da 15 Milyon Dolarlık Mermer İhraç Ediliyor
Yeni Malatyaspor 2. Lige Havlu Attı
Dr. Bülent Topaloğlu'nun Oğlu Vefat Etti
Dijital ve Yapay Zekâ Okuryazarlığı Eğitimi İlgi Gördü
Babacan: Ortak Metin İçin Çalışmalar Sona Yaklaştı
Av. Deniz Çakır CHP, YDK Sekreteri Oldu
Veli Ağbaba TBMM’nin En Çalışkan Milletvekili Seçildi
'Malatya'da Raylı Sistem Projesine Onay Çıktı'
Yeşilyurt Belediyesi 2. Beton Santralini Açtı
50 Yıl Sonra Malatya’ya Çimento Fabrikası Kuruluyor...
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
