ŞAHNAHAN'A İÇMESUYU VE KANALİZASYON
Yaşam, 16 Nisan 2020 01:14Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet, Şahnahanda gerçekleştirilen içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde incelediler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet, Şahnahan’da gerçekleştirilen içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde incelediler.
Şahnahan’ın içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenileyen MASKİ Genel Müdürlüğü çalışmalar kapsamında, 58 bin 410 metre içmesuyu hattı inşa ederek 500 adet içmesuyu abone bağlantısı ve 900 tonluk içmesuyu deposu inşa ediyor. Kanalizasyon çalışmaları kapsamında 44 bin 239 metre kanalizasyon hattı inşa ederek 452 adet parsel bacası çalışması gerçekleştiriyor.
Genel Müdür Yaşar Karataş: “Çalışmalarımızda Sona Yaklaştık”
Çalışmalarda son aşamaya geldiklerini ifade eden MASKİ Genel Müdürü Karataş: “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak gerçekleştirdiğimiz Şahnahan içmesuyu ve kanalizasyon projemizin çalışmalarında sona yaklaştık. İçmesuyu ve kanal tamamlanmak üzere. 900 tonluk su deposu da son aşamaya geldi. Şuan deneme dolgusu yapılıyor. Son olarak boyasını yaparak Şahnahan mahallemizin hizmetine açacağız. Tabi burada geniş bir alanda gerek suyun kaynak kısmında gerekse şebekede ciddi bir durum söz konusuydu. İnşallah 1-2 ay içerisinde yeni kaynaktan suyun terfisi ve mevcut durumun şebekeye bağlanma çalışmalarını tamamen bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Emeği geçen ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.
Şahnahan Muhtarı Mehmet Şimşek: “Çok Güzel Çalışmalar Yapıldı”
“Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Karataş’a mahallemize sundukları hizmetler için teşekkür ediyorum. Mahallemizde içmesuyu ve kanalizasyon çalışmaları yapıyorlar. 900 tonluk içmesuyu deposu inşa ediliyor. Şahsım ve mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Yaşam, 16 Nisan 2020 01:14
Yorumlar (0)

Saray Mahallesi Saray Çarşısı Olurken

Sarıgül: Malatya Basını 2.5 Yıldır Konteynırda Çalışıyor

Vali Yavuz Kırsal Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi

Malatya Depremden Sonra Ekonomi Depremi de Yaşadı

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Başkan Geçit: Yeşilyurt'ta Kırsalın Çehresi Değişiyor

Babacan: Komisyon da şehit yakınları ve Gazileri Dinledik

Sarıgül: CHP güneşinin Malatya’dan doğduğunu görüyorum"

Büyükşehir Nikah Ücretini 250 Liraya İndirdi

Tehlike Yaratan Beton Mikseri Emniyete Çekildi

ZAFER BAYRAMI AYAK TENİSİ TURNUVASI

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelere Kırtasiye Desteği

Yeşilyurt'ta Aile Şenlikleri Düzenlendi

Malatya'da Bir Zamanlar Esansçılar

Hekimhan'daki Dipsiz Göl Yaygın Basında

Erbakan: Malatya da Depremlerin Yaraları Sarılmadı

Yavuz: Deprem ülkemizin değişmez bir gerçeğidir

'Sanat Sokak'ta Etkinliği Düzenlendi

Kuluncak'dan Elazığ'a Doğalgaz Boru Hattı

Ahmet Taş'a Veda

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu

Yeşilyurt'ta Esrar Ele Geçirildi

Darende de İçme Suları Tehlike Saçıyor!

Malatya da Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Ağbaba: Şire Pazarındaki Takas Yolsuzluktur

Doğanşehir Kaymakamı Deprem Konutlarını İnceledi

AK Parti 24 Yaşında

Milletvekili Sarıçiçek Yaylasını Gezdi

YILMAZOĞLU: MEMUR GEÇİNEMİYOR

Kaçak Hafriyat Dökülen Alanlar Temizleniyor

2’nci Ordu Komutanlığına Korgeneral Topaloğlu Atandı

Arapgir Belediyesi Arsalarını İhale ile Sattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eylül Ay'ında Gelecek

Yaşam Merkezi’nde Hayvanlarla Rehabilitasyon Başladı

Arapgir Belediyesi Arsalarını İhale ile Sattı

Arapgir Belediyesi Arsalarını İhale ile Sattı

Yeşilyurt'ta Kadınların Yıl Sonu Sergisi Açıldı

İHA Malatya Temsilciliğine Hasan Eryılmaz Atandı

Babacan: Toplumun Her Kesimi Dinlenecek
