Kazada 2 Kadın öldü, kaçan sürücü yakalandı
Asayiş, 30 Kasım 2024 08:52Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Oluklu Mahallesi'nde, D-850 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı üç yayaya araç çarptı. Kazada 2 yaşlı kadın öldü bir kişide yaralandı. Kazadan sonra kaçan sürücü yakalandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Malatya-Adıyaman karayolu Yeşilyurt Oluklu mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, karayolunda seyir halindeki B.S. adlı şahıs yönetimindeki 44 AGV 031 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucunda yolun karşısına geçmeye çalışan Sultan Ekici (77), Rukiye Ekici (61) ve Mehmet Ekici'ye (82) çarptı. Kazada Mehmet Ekici yaralanırken, Sultan ve Rukiye Ekici adlı kadınlar ise olay yerinde hayatlarını kaybettiler.
Kazadan sonra olay yerine jandarma ile sağlık ekipleri, yayalara çarpan araç sürücüsünün kaza yerinden kaçtığını belirledi. Yaralı şahısı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, hayatlarını kaybeden 2 kadının cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morgunu kaldırıldı.
VALİLİK AÇIKLADI: KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANDI
Malatya Valiliği ise kazadan sonra bir açıklama yaptı. Valilik açıklamasında "MalatyaYeşilyurt ilçesi Oluklu Mahallesi D-850 Karayolu üzerinde 29 Kasım 2024 tarihinde saat 18:00 sularında meydana gelen trafik kazasında, karşıdan karşıya geçmeye çalışan 3 yayaya bir aracın çarptığı bildirilmiştir. Kazanın ardından, sürücü olay yerinden kaçmıştır. İlk belirlemelere göre, kazada (2) şahıs hayatını kaybederken, (1) şahıs ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı şahsın tedavisi için gerekli sağlık önlemleri alınmıştır. Kazaya karışan araç sürücüsü B. S. Yakalanarak adli işlemlere başlanılmıştır" denildi.
Asayiş, 30 Kasım 2024 08:52
Yorumlar (0)

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor
