Ezel Bebek İçin Battalgazi'de Stant Açıldı
Sağlık, 29 Kasım 2024 01:24Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın öncülüğünde, SMA hastası Ezel bebeğin tedavisi için farkındalık oluşturmak amacıyla Battalgazi Belediyesi hizmet binasında yardım standı açıldı. Ailesi, uzun süredir devam eden mücadelelerinde umutlarını dile getirdi.
Battalgazi Belediyesi, SMA hastası Ezel bebek için anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın girişimiyle hizmet binasında açılan yardım standı, farkındalık oluşturmayı ve Ezel bebeğin tedavisi için gerekli ilaç masraflarına katkı sağlamayı amaçlıyor.
Başkan Taşkın: “Ezel İçin Umut Olalım”
Başkan Taşkın, organizasyonda yaptığı konuşmada, Ezel bebeğin tedavisi için tüm Malatya halkını desteğe çağırarak şunları söyledi:
“Bugün burada, Ezel bebeğimizin sesi olmak için toplandık. Ailemizin uzun süredir büyük bir sabırla verdiği mücadelede onların yanında olmayı ve destek toplamayı hedefliyoruz. İnanıyorum ki Malatya’mızın güzel yürekli insanları bu sese kayıtsız kalmayacak, Ezel’in sağlığına kavuşması için el ele verecektir. Bu kampanyanın Ezel bebeğimiz için bir umut ışığı olmasını temenni ediyorum. Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.”
Anne Derya Peker: “Ezel’in Sesini Duyun”
Ezel bebeğin annesi Derya Peker, gözyaşları içinde duygularını dile getirerek şunları söyledi:
“Biz 15 aydır büyük bir mücadele veriyoruz. Çocuğumuzun hayatı için var gücümüzle çalışıyoruz, ancak sesimizi duyurmakta zorlanıyorduk. Bugün burada, bu kadar kamera ve basın mensubunun karşısında dururken artık yalnız olmadığımızı hissediyoruz. Lütfen, Ezel’in tedavisi için hep birlikte harekete geçelim. Kampanyamız yüzde 61 seviyesine ulaştı ama ilacını bir an önce alabilmesi için hızla tamamlanması gerekiyor. Malatya’mızın güzel yürekli insanlarının bize destek olacağından hiç şüphem yok.”

Baba Hasan Peker: “Ezel Malatya’daki Tek SMA Hastası”
Baba Hasan Peker ise etkinlikte yaşadığı zorlukları ve umutlarını paylaşarak şunları söyledi:
“Ezel, 16 aylık bir bebek ve şu an ne oturabiliyor ne de yürüyebiliyor. Bir baba olarak, evladımın elinden tutabilmek için herkese sesleniyorum. Daha önce bir evlat acısı yaşadık, bu acıyı tekrar yaşamak istemiyoruz. Ezel, Malatya’daki tek SMA hastası bebek. Eğer Malatya olarak el ele verirsek, onu ilacına bir an önce kavuşturacağımıza inanıyorum. Başkanımıza ve destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim.”
Belediye hizmet binasında kurulan yardım standı, gün boyu ziyaretçilerin katkılarına açık olurken, kampanya için farkındalık oluşturma çabaları sürüyor. Başkan Taşkın’ın öncülüğündeki bu organizasyon, Malatya halkını birlik ve beraberlik içinde yardımlaşmaya davet ediyor.
Ezel bebeğin kampanyasına destek olmak isteyenler, 0531 253 79 24 numaralı telefon üzerinden iletişime geçebilirler.
Sağlık, 29 Kasım 2024 01:24
Yorumlar (0)
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
